Jump to content

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Chaos Is Me said:

Reaves izvodi broj slobodnih bacanja kao da je prajm Shaq a ne mrtvi belac koji beži od kontakta.

U 2 utakmice ove sezone. Inače u 90% utakmica šutira manje od 10 bacanja.

Posted

Za Wembyja je postalo očigledno da su lagali oko visine. Spurs priznaju 7' 5'' (oko 228cm), a među igračima je mišljenje da ima celih 7'6'' (230-231 cm). Čovek sa tom visinom radi  crossover, ulaz, pa kucanje. 😁

Posted
3 hours ago, Wook said:

Za Wembyja je postalo očigledno da su lagali oko visine. Spurs priznaju 7' 5'' (oko 228cm), a među igračima je mišljenje da ima celih 7'6'' (230-231 cm). Čovek sa tom visinom radi  crossover, ulaz, pa kucanje. 😁

Gde su priznali da je 7'5"? Oficijalni sajt je nedavno ažuriran sa 7'3" na 7'4" bez patika. Naravno, sa patikama je između 7'5" i 7'6". Takođe, 7'5" je 226cm.

Posted
31 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Nikola Jokic this season:

21 PTS — 13 REB — 10 AST

14 PTS — 14 REB — 15 AST

25 PTS — 19 REB — 10 AST

21 PTS — 12 REB — 10 AST

4 straight triple-doubles. 🔥

I to još kao debeljko. Biće dominantnije kada uđe u formu, ako ne bude nekih povreda u međuvremenu zbog ekstra težine. 

Posted

Feniks u tank modu?Raduje me.oporavak brata Daltona, i dalje mislim da je solidan talenat, samo da poradi na.psihi,lako se obeshrabri.

• Like 1
Posted

Mavericksi nastavljaju sa dobrom medicinskom praksom i ove sezone, nakon sto je Davis bio upitan zbog povrede pustili su ga da igra sa bolom u ahilovoj tetivi, da bi mrčo izasao kroz 7 min u 1/4 i vise se nije vracao. Jos je coeku to bila 4 utakmica u 6 dana na pocetku sezone dje je usao sa viskom kila. Nije mu ga lako tamo sa onim budalama jer ko god da donosi odluke u tom Dallasu, to sigurno ne radi za dobrobit te fransize i ekipe. Iako ni on tu nista nije kriv zbog tog "trejda" mu je nacrtana meta na ledjima i imas osjecaj da su pojedini jedva cekali da se opet nesto ovako desi, da bi moglo da se pljuje po njemu i pratecem ansamblu. Na prvu loptu, ne djeluje da coek ima pravu podrsku ni od tog medicinskog osoblja, ni od medija, navijaca i ultimativno same fransize koja je trejdovala za njega kao "win now" potez. Tesko je igrati tako, pa sve i da je citava ekipa gradjena oko tebe a ne nekog drugog.

• Like 3
Posted

Timmy Hardaway Jr. se odlično uklopio, 48% trojke, 52% iz igre, dvocifren. Najbolji potpis za minimalac ove godine.

Cam Johnson u raspadu. 38% iz igre i 8 ppg. Ako tako nastavi, ode on do februara. Ova godine Murray igra na nivou all stara, mora se to iskoristiti. 

Posted
1 hour ago, Wook said:

Cam Johnson u raspadu. 38% iz igre i 8 ppg. Ako tako nastavi, ode on do februara. Ova godine Murray igra na nivou all stara, mora se to iskoristiti. 

Popraviće se to, siguran sam. Igra bolju odbranu od MPJa što je još jedan plus. Inače lepo je videti kako se sada prednost ne topi kada izađe Jokić. Mnogo znači klupa.

• Like 2
Posted

Za prvih 7 dana sezone postoji 27 timova koji su napravili više faulova na utakmici nego lider lige prošle godine u tom segmentu. To je ludo. Pikaće se basket bez odbrana, sa oko 300 poena ukupno po meču, a lideri lige u poenima će imati oko 40 u proseku. Meni je to bezveze.

5 minutes ago, Darko said:

Popraviće se to, siguran sam. Igra bolju odbranu od MPJa što je još jedan plus. Inače lepo je videti kako se sada prednost ne topi kada izađe Jokić. Mnogo znači klupa.

Ono što sam ja gledao fino se topila. Jeste Jonas pravio fine brojke, ali +/- mu je bio negativan, bar ono što sam ja ispratio - GS i valjda još jednu.

Ove godine već 10 timova u proseku sa preko 30 bacanja po meču, prošle godine 0.

Posted
6 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Sad zna. Lik im stavio 27 uz 10/11 šut iz igre

Austin Reaves zadnje 3 utakmice (bez Luke i LeBrona)- 40/5/10