Bugl Khan Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 5 minutes ago, Chaos Is Me said: Reaves izvodi broj slobodnih bacanja kao da je prajm Shaq a ne mrtvi belac koji beži od kontakta. U 2 utakmice ove sezone. Inače u 90% utakmica šutira manje od 10 bacanja.
Papanikolesku Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 1 hour ago, YAO said: Ja mislim da je sudija u realnom vremenu to morao da primeti To me ne zanima, govorim o tome da su koraci. Njemu se svakako gleda kroz prste i kad je još očiglednije. 1
Wook Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Za Wembyja je postalo očigledno da su lagali oko visine. Spurs priznaju 7' 5'' (oko 228cm), a među igračima je mišljenje da ima celih 7'6'' (230-231 cm). Čovek sa tom visinom radi crossover, ulaz, pa kucanje. 😁
Darko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 3 hours ago, Wook said: Za Wembyja je postalo očigledno da su lagali oko visine. Spurs priznaju 7' 5'' (oko 228cm), a među igračima je mišljenje da ima celih 7'6'' (230-231 cm). Čovek sa tom visinom radi crossover, ulaz, pa kucanje. 😁 Gde su priznali da je 7'5"? Oficijalni sajt je nedavno ažuriran sa 7'3" na 7'4" bez patika. Naravno, sa patikama je između 7'5" i 7'6". Takođe, 7'5" je 226cm.
Miki28 Lakers in 5 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Nikola Jokic this season: 21 PTS — 13 REB — 10 AST 14 PTS — 14 REB — 15 AST 25 PTS — 19 REB — 10 AST 21 PTS — 12 REB — 10 AST 4 straight triple-doubles. 🔥 2
Darko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 31 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Nikola Jokic this season: 21 PTS — 13 REB — 10 AST 14 PTS — 14 REB — 15 AST 25 PTS — 19 REB — 10 AST 21 PTS — 12 REB — 10 AST 4 straight triple-doubles. 🔥 I to još kao debeljko. Biće dominantnije kada uđe u formu, ako ne bude nekih povreda u međuvremenu zbog ekstra težine.
doragan Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Feniks u tank modu?Raduje me.oporavak brata Daltona, i dalje mislim da je solidan talenat, samo da poradi na.psihi,lako se obeshrabri. 1
Problem sa licnim greskama Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 3 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: IQ prazne limenke.
MrTwister Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Mavericksi nastavljaju sa dobrom medicinskom praksom i ove sezone, nakon sto je Davis bio upitan zbog povrede pustili su ga da igra sa bolom u ahilovoj tetivi, da bi mrčo izasao kroz 7 min u 1/4 i vise se nije vracao. Jos je coeku to bila 4 utakmica u 6 dana na pocetku sezone dje je usao sa viskom kila. Nije mu ga lako tamo sa onim budalama jer ko god da donosi odluke u tom Dallasu, to sigurno ne radi za dobrobit te fransize i ekipe. Iako ni on tu nista nije kriv zbog tog "trejda" mu je nacrtana meta na ledjima i imas osjecaj da su pojedini jedva cekali da se opet nesto ovako desi, da bi moglo da se pljuje po njemu i pratecem ansamblu. Na prvu loptu, ne djeluje da coek ima pravu podrsku ni od tog medicinskog osoblja, ni od medija, navijaca i ultimativno same fransize koja je trejdovala za njega kao "win now" potez. Tesko je igrati tako, pa sve i da je citava ekipa gradjena oko tebe a ne nekog drugog. 2
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago A kako nece navijaci biti protiv njega kada su trejdovali Luku njihovog omiljenog igraca za njega.
Elevator Operater Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ceo UO Dalasa zasluzuje samo pljuvacinu. Ali meni ne smeta, 1 kontender manje.
Wook Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Timmy Hardaway Jr. se odlično uklopio, 48% trojke, 52% iz igre, dvocifren. Najbolji potpis za minimalac ove godine. Cam Johnson u raspadu. 38% iz igre i 8 ppg. Ako tako nastavi, ode on do februara. Ova godine Murray igra na nivou all stara, mora se to iskoristiti.
Ludi za Poli Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Nije da nismo govorili da je Austin All Star nivo kreatora…
Darko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Wook said: Cam Johnson u raspadu. 38% iz igre i 8 ppg. Ako tako nastavi, ode on do februara. Ova godine Murray igra na nivou all stara, mora se to iskoristiti. Popraviće se to, siguran sam. Igra bolju odbranu od MPJa što je još jedan plus. Inače lepo je videti kako se sada prednost ne topi kada izađe Jokić. Mnogo znači klupa.
Wook Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Za prvih 7 dana sezone postoji 27 timova koji su napravili više faulova na utakmici nego lider lige prošle godine u tom segmentu. To je ludo. Pikaće se basket bez odbrana, sa oko 300 poena ukupno po meču, a lideri lige u poenima će imati oko 40 u proseku. Meni je to bezveze. 5 minutes ago, Darko said: Popraviće se to, siguran sam. Igra bolju odbranu od MPJa što je još jedan plus. Inače lepo je videti kako se sada prednost ne topi kada izađe Jokić. Mnogo znači klupa. Ono što sam ja gledao fino se topila. Jeste Jonas pravio fine brojke, ali +/- mu je bio negativan, bar ono što sam ja ispratio - GS i valjda još jednu. Ove godine već 10 timova u proseku sa preko 30 bacanja po meču, prošle godine 0.
Bugl Khan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said: Sad zna. Lik im stavio 27 uz 10/11 šut iz igre Austin Reaves zadnje 3 utakmice (bez Luke i LeBrona)- 40/5/10
Recommended Posts