Bugl Khan Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 5 minutes ago, Chaos Is Me said: Reaves izvodi broj slobodnih bacanja kao da je prajm Shaq a ne mrtvi belac koji beži od kontakta. U 2 utakmice ove sezone. Inače u 90% utakmica šutira manje od 10 bacanja.
Papanikolesku Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 1 hour ago, YAO said: Ja mislim da je sudija u realnom vremenu to morao da primeti To me ne zanima, govorim o tome da su koraci. Njemu se svakako gleda kroz prste i kad je još očiglednije. 1
Wook Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Za Wembyja je postalo očigledno da su lagali oko visine. Spurs priznaju 7' 5'' (oko 228cm), a među igračima je mišljenje da ima celih 7'6'' (230-231 cm). Čovek sa tom visinom radi crossover, ulaz, pa kucanje. 😁
Darko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 hours ago, Wook said: Za Wembyja je postalo očigledno da su lagali oko visine. Spurs priznaju 7' 5'' (oko 228cm), a među igračima je mišljenje da ima celih 7'6'' (230-231 cm). Čovek sa tom visinom radi crossover, ulaz, pa kucanje. 😁 Gde su priznali da je 7'5"? Oficijalni sajt je nedavno ažuriran sa 7'3" na 7'4" bez patika. Naravno, sa patikama je između 7'5" i 7'6". Takođe, 7'5" je 226cm.
Miki28 Lakers in 5 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nikola Jokic this season: 21 PTS — 13 REB — 10 AST 14 PTS — 14 REB — 15 AST 25 PTS — 19 REB — 10 AST 21 PTS — 12 REB — 10 AST 4 straight triple-doubles. 🔥 1
Darko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 31 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Nikola Jokic this season: 21 PTS — 13 REB — 10 AST 14 PTS — 14 REB — 15 AST 25 PTS — 19 REB — 10 AST 21 PTS — 12 REB — 10 AST 4 straight triple-doubles. 🔥 I to još kao debeljko. Biće dominantnije kada uđe u formu, ako ne bude nekih povreda u međuvremenu zbog ekstra težine.
doragan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Feniks u tank modu?Raduje me.oporavak brata Daltona, i dalje mislim da je solidan talenat, samo da poradi na.psihi,lako se obeshrabri.
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: IQ prazne limenke.
Recommended Posts