Jump to content

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Chaos Is Me said:

Reaves izvodi broj slobodnih bacanja kao da je prajm Shaq a ne mrtvi belac koji beži od kontakta.

U 2 utakmice ove sezone. Inače u 90% utakmica šutira manje od 10 bacanja.

Posted
1 hour ago, YAO said:

Ja mislim da je sudija u realnom vremenu to morao da primeti

To me ne zanima, govorim o tome da su koraci. Njemu se svakako gleda kroz prste i kad je još očiglednije. 

• Like 1
Posted

Za Wembyja je postalo očigledno da su lagali oko visine. Spurs priznaju 7' 5'' (oko 228cm), a među igračima je mišljenje da ima celih 7'6'' (230-231 cm). Čovek sa tom visinom radi  crossover, ulaz, pa kucanje. 😁

Posted
3 hours ago, Wook said:

Za Wembyja je postalo očigledno da su lagali oko visine. Spurs priznaju 7' 5'' (oko 228cm), a među igračima je mišljenje da ima celih 7'6'' (230-231 cm). Čovek sa tom visinom radi  crossover, ulaz, pa kucanje. 😁

Gde su priznali da je 7'5"? Oficijalni sajt je nedavno ažuriran sa 7'3" na 7'4" bez patika. Naravno, sa patikama je između 7'5" i 7'6". Takođe, 7'5" je 226cm.

Posted
31 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Nikola Jokic this season:

21 PTS — 13 REB — 10 AST

14 PTS — 14 REB — 15 AST

25 PTS — 19 REB — 10 AST

21 PTS — 12 REB — 10 AST

4 straight triple-doubles. 🔥

I to još kao debeljko. Biće dominantnije kada uđe u formu, ako ne bude nekih povreda u međuvremenu zbog ekstra težine. 

Posted

Feniks u tank modu?Raduje me.oporavak brata Daltona, i dalje mislim da je solidan talenat, samo da poradi na.psihi,lako se obeshrabri.