Manu Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Greška naravno, slučajno sam kliknuo na dva igrača prilikom dropovanja. Ako je moguće komesar da ispravi, imam slobodno mesto u rosteru tako da ništa drugo nije potrebno da uradi osim da ga vrati. 3
propolis Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jednom rečju @Magia, čestitke na fantastičnom preokretu i pobedi. Ware mi se osvetio što sam umanjio njegovu vrednost🙂 Ako si zainteresovan da ga trejdujes pogledaj moj roster pa da vidimo jel možemo da se dogovorimo.
kironepraktičar Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, propolis said: Jednom rečju, sa koje WA pozicije si uzeo gorana bitadzea nesrećo? kontao sam da je bezbedno da ga bacim da dobijem duel i vratim ga sa 12im waiverom : I 1
propolis Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 37 minutes ago, kironepraktičar said: sa koje WA pozicije si uzeo gorana bitadzea nesrećo? kontao sam da je bezbedno da ga bacim da dobijem duel i vratim ga sa 12im waiverom : I Bolje da ne kažem hahahah,11ti sam bio. Rekoh možda si ga bacio jer se vraća Mo Wagner pa će Godzi imati manje minuta, a deluje da je Missi miss pa mi je trebao bek ap beka ap centra 🙂 Nadam se će nekom igrom slučaja Gaford i Missi biti trejdovani u sredinu koja će više da ceni njihov skil. p.s možeš da ga vratiš cijena prava sitnica Edited 1 hour ago by propolis 1
kironepraktičar Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 47 minutes ago, propolis said: pa će Godzi bobica. 1
Wook Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago Kome da zahvalim za Tre Johnsona? Po dosadašnjem iskustvu, kao rukiju bi tek u ovom drugom delu sezone trebalo da mu rastu minuti i brojke, a i do sada je bio OK (minus povreda).
Recommended Posts