kironepraktičar Posted Monday at 01:44 PM Posted Monday at 01:44 PM wook i mile jedan su teroristi. verovatno nemaju rešenje za kosovo, nemaju odnose sa ostalim državnicima iz lige kao ja. hoće da otcepe vojvodinu
Wook Posted Monday at 02:57 PM Posted Monday at 02:57 PM 6 hours ago, kironepraktičar said: @Wook & @Mile1 = 4x 76ersa koji cepaju 5x tekmi ove nedelje. kakvi blokaderi, kakva obojena revolucija; ako prođem, moraću knjigu da napišem Ma to škartovi sve. Jedini koji je dobar - VJ je out. Inače je bolnica kod nas.
kironepraktičar Posted Monday at 03:09 PM Posted Monday at 03:09 PM 11 minutes ago, Wook said: Ma to škartovi sve. Jedini koji je dobar - VJ je out. Inače je bolnica kod nas. lažljivi blokaderu. bači ih onda kada štete tvom tonino piculi
Zvezdinho Posted Monday at 04:29 PM Posted Monday at 04:29 PM (edited) 6 hours ago, LayupFromTheMidget said: Cestitke svima koji su ispali ! Zakljucavaj u opcijama da non play off timovi mogu da uzimaju igrace sa FA i WA.Da ljudi koji imaju za sta da igraju mogu da uzmu igrace. Edited Monday at 04:54 PM by Zvezdinho
Dovla Posted yesterday at 09:36 AM Posted yesterday at 09:36 AM Ulazak u po, nekako, kroz iglene uši, ali ide brz kraj sezone jer se igra protiv Jokare koji ima 4 tekme... Svakako fin završetak sezone, fa igrači držali ritam, veliki promašaji na draftu, ali sve u svemu, prihvatljiva sezona.
Wook Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago On 3/9/2026 at 5:29 PM, Zvezdinho said: Zakljucavaj u opcijama da non play off timovi mogu da uzimaju igrace sa FA i WA.Da ljudi koji imaju za sta da igraju mogu da uzmu igrace. Nemoj da bacaš Taj Gibsona 😁
LayupFromTheMidget Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago On 3/9/2026 at 5:29 PM, Zvezdinho said: Zakljucavaj u opcijama da non play off timovi mogu da uzimaju igrace sa FA i WA.Da ljudi koji imaju za sta da igraju mogu da uzmu igrace. ?
Dracarys Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kako sam spremao draft, tako sam i prošao. Dan, dva samo prelistao, nešto zapisao, obratio malo pažnju na Kvina i ostalo đoka. Dejvis razočarenje sa povredom, ne verujem da će više ikad biti biran u TOP10 na draftu. Embid je isporučivao statse kada je igrao, ali izgleda da je za njega čak i druga runda veliki zalogaj, jer više nikad neće igrati B2B, a vala propušta i kad nije, van svih povreda. Za njega full odigrana sezona je u ovom stadijumu karijere 50 utakmica. Zubac je bio sjajan dok je bio u Klipersima, ne znam zašto ga ljudi iz godine u godinu potcenjuju. Da je zapelo negde pri pregovorima u prelasku u tankersku Indijanu, i bez Embida i Dejvisa bih najlaganije sačuvao status A ligaša. Kvikli je bio nastandardniji igrač ove sezone u mojoj ekipi, nije bio nešto mnogo sjajan sa statsima, ali uvek je pomagao. Kem Tomas je epsko razočarenje, ja verujem da zauzima i prvo mesto ove sezone. Od velike prognoze u tankerskom Bruklinu da bude na kraju šutnut kao lajavi ker. Bacio sam Maturina i Vera niz vodu na draftu, jer sam hteo čistog skorera od 24-25 ppg, i na kraju dobio đoku. Kuzma solidan, ali samo toliko, više se očekivalo kada Janis nije bio tu, ali on je opet bio prosečan. Nije ni Vasel bio loš u sedmoj rundi. Od ostalih je bio još dobar Kvin za kojeg nisam u toku zašto poslednjih mesec dana dobija manje minuta i izgubio mesto startera, da je čak i lešina od DAJ imao velike minute. U svakom slučaju smatram da moje znanje ne zaslužuje da ide u B ligu, jer ako ne bude bilo opet povreda, ima najlaganije opet da idem u A, jer je ipak prevelika razlika u klasi, kao što sam izborio odmah nakon ispadanja. Ove sezone ispadaju tri šampiona, a neki koji nikad nisu bili šampioni, opet opstaju, jer se ziheraški draftuje. Drago mi je što sam bio šampion, jer ipak imam muda, ne bojim se ja propuštanja mečeva Dejvisa i Embidare. Uzeo bi ih opet kada bih imao priliku. Srećno učesnicima u plej ofu. 2
propolis Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Muda ko lešnici pa si zato i ispao, zasluženo. Ko bira Dejvisa i Embida u istu ekipu nije ni zaslužio A ligu, srećno u B diviziji!! 1
Malkolm Brogdon Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago Moze neko da prevede grofov post, ne razumem cvajtaski jezik?
le piaf Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago 10 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Moze neko da prevede grofov post, ne razumem cvajtaski jezik? Kaže da je klasa, i da s vremena na vreme počasti secundu svojim prisustvom, da to i pokaže. 1
Recommended Posts