Jump to content

Demos Kratos  

13 members have voted

1. 1. Da li da se prelazi na Yahoo fantazi?

2. 2. Da li da se skrati broj timova u ligi?

3. 3. Kog dana da bude draft?

• Subota 21:00
      0
      0

Recommended Posts

Posted
6 hours ago, kironepraktičar said:

@Wook & @Mile1 = 4x 76ersa koji cepaju 5x tekmi ove nedelje. kakvi blokaderi, kakva obojena revolucija; ako prođem, moraću knjigu da napišem

Ma to škartovi sve. Jedini koji je dobar - VJ je out. Inače je bolnica kod nas.

Posted (edited)
6 hours ago, LayupFromTheMidget said:

Cestitke svima koji su ispali !

Zakljucavaj u opcijama da non play off timovi mogu da uzimaju igrace sa FA i WA.Da ljudi koji imaju za sta da igraju mogu da uzmu igrace.

Edited by Zvezdinho
Posted

Ulazak u po, nekako, kroz iglene uši, ali ide brz kraj sezone jer se igra protiv Jokare koji ima 4 tekme...

Svakako fin završetak sezone, fa igrači držali ritam, veliki promašaji na draftu, ali sve u svemu, prihvatljiva sezona.

Posted
On 3/9/2026 at 5:29 PM, Zvezdinho said:

Zakljucavaj u opcijama da non play off timovi mogu da uzimaju igrace sa FA i WA.Da ljudi koji imaju za sta da igraju mogu da uzmu igrace.

Nemoj da bacaš Taj Gibsona 😁

Posted

Kako sam spremao draft, tako sam i prošao. Dan, dva samo prelistao, nešto zapisao, obratio malo pažnju na Kvina i ostalo đoka.

Dejvis razočarenje sa povredom, ne verujem da će više ikad biti biran u TOP10 na draftu. 

Embid je isporučivao statse kada je igrao, ali izgleda da je za njega čak i druga runda veliki zalogaj, jer više nikad neće igrati B2B, a vala propušta i kad nije, van svih povreda. Za njega full odigrana sezona je u ovom stadijumu karijere 50 utakmica.

Zubac je bio sjajan dok je bio u Klipersima, ne znam zašto ga ljudi iz godine u godinu potcenjuju. Da je zapelo negde pri pregovorima u prelasku u tankersku Indijanu, i bez Embida i Dejvisa bih najlaganije sačuvao status A ligaša.

Kvikli je bio nastandardniji igrač ove sezone u mojoj ekipi, nije bio nešto mnogo sjajan sa statsima, ali uvek je pomagao.

Kem Tomas je epsko razočarenje, ja verujem da zauzima i prvo mesto ove sezone. Od velike prognoze u tankerskom Bruklinu da bude na kraju šutnut kao lajavi ker. Bacio sam Maturina i Vera niz vodu na draftu, jer sam hteo čistog skorera od 24-25 ppg, i na kraju dobio đoku.

Kuzma solidan, ali samo toliko, više se očekivalo kada Janis nije bio tu, ali on je opet bio prosečan.

Nije ni Vasel bio loš u sedmoj rundi.

Od ostalih je bio još dobar Kvin za kojeg nisam u toku zašto poslednjih mesec dana dobija manje minuta i izgubio mesto startera, da je čak i lešina od DAJ imao velike minute. 

U svakom slučaju smatram da moje znanje ne zaslužuje da ide u B ligu, jer ako ne bude bilo opet povreda, ima najlaganije opet da idem u A, jer je ipak prevelika razlika u klasi, kao što sam izborio odmah nakon ispadanja.

Ove sezone ispadaju tri šampiona, a neki koji nikad nisu bili šampioni, opet opstaju, jer se ziheraški draftuje. Drago mi je što sam bio šampion, jer ipak imam muda, ne bojim se ja propuštanja mečeva Dejvisa i Embidare. Uzeo bi ih opet kada bih imao priliku.

Srećno učesnicima u plej ofu.

• Like 2
Posted

Muda ko lešnici pa si zato i ispao, zasluženo. 

Ko bira Dejvisa i Embida u istu ekipu nije ni zaslužio A ligu, srećno u B diviziji!!

• Tuzno 1
Posted
10 minutes ago, Malkolm Brogdon said:

Moze neko da prevede grofov post, ne razumem cvajtaski jezik?

Kaže da je klasa, i da s vremena na vreme počasti secundu svojim prisustvom, da to i pokaže. 

• Thanks 1