Manu Posted Monday at 08:27 AM Posted Monday at 08:27 AM Greška naravno, slučajno sam kliknuo na dva igrača prilikom dropovanja. Ako je moguće komesar da ispravi, imam slobodno mesto u rosteru tako da ništa drugo nije potrebno da uradi osim da ga vrati. 5
propolis Posted Monday at 08:50 AM Posted Monday at 08:50 AM Jednom rečju @Magia, čestitke na fantastičnom preokretu i pobedi. Ware mi se osvetio što sam umanjio njegovu vrednost🙂 Ako si zainteresovan da ga trejdujes pogledaj moj roster pa da vidimo jel možemo da se dogovorimo.
kironepraktičar Posted Monday at 10:02 AM Posted Monday at 10:02 AM 1 hour ago, propolis said: Jednom rečju, sa koje WA pozicije si uzeo gorana bitadzea nesrećo? kontao sam da je bezbedno da ga bacim da dobijem duel i vratim ga sa 12im waiverom : I 1
propolis Posted Monday at 10:39 AM Posted Monday at 10:39 AM (edited) 37 minutes ago, kironepraktičar said: sa koje WA pozicije si uzeo gorana bitadzea nesrećo? kontao sam da je bezbedno da ga bacim da dobijem duel i vratim ga sa 12im waiverom : I Bolje da ne kažem hahahah,11ti sam bio. Rekoh možda si ga bacio jer se vraća Mo Wagner pa će Godzi imati manje minuta, a deluje da je Missi miss pa mi je trebao bek ap beka ap centra 🙂 Nadam se će nekom igrom slučaja Gaford i Missi biti trejdovani u sredinu koja će više da ceni njihov skil. p.s možeš da ga vratiš cijena prava sitnica Edited Monday at 10:40 AM by propolis 1
kironepraktičar Posted Monday at 11:27 AM Posted Monday at 11:27 AM 47 minutes ago, propolis said: pa će Godzi bobica. 1
Wook Posted Monday at 12:23 PM Posted Monday at 12:23 PM Kome da zahvalim za Tre Johnsona? Po dosadašnjem iskustvu, kao rukiju bi tek u ovom drugom delu sezone trebalo da mu rastu minuti i brojke, a i do sada je bio OK (minus povreda).
kironepraktičar Posted Monday at 12:37 PM Posted Monday at 12:37 PM 13 minutes ago, Wook said: Kome da zahvalim za Tre Johnsona? da ti otkrijem malu tajnu. odes na transaction history & vidis ko ga je imao pre tebe i pre-pre tebe. 2
Wook Posted Monday at 12:50 PM Posted Monday at 12:50 PM 11 minutes ago, kironepraktičar said: da ti otkrijem malu tajnu. odes na transaction history & vidis ko ga je imao pre tebe i pre-pre tebe. Ne znam vas sve po nazivima timova, ali verovatno je tvoj : )
Dracarys Posted Monday at 01:22 PM Posted Monday at 01:22 PM Hteo sam i ja njega da uzmem, ali nisam uspeo. Za Džonsona nema zime u drugom delu sezone. Ludilo je da peti pik sa drafta ne postane starter u dugogodišnjem tankerskom timu.
kironepraktičar Posted Monday at 01:43 PM Posted Monday at 01:43 PM 52 minutes ago, Wook said: Ne znam vas sve po nazivima timova, ali verovatno je tvoj : ) ako ne znaš ko je Sat, Dec 20, 12:20 PM Misery Signals dropped Tre Johnson, Wsh SG from Roster Sat, Oct 18, 10:32 PM Drafted 194th overall (10th Rd) by Misery Signals ..onda se foliraš, pa shodno tome, zaslužuješ da umreš fantazi smrću. 1
Magia Posted yesterday at 12:04 AM Posted yesterday at 12:04 AM 15 hours ago, propolis said: Jednom rečju @Magia, čestitke na fantastičnom preokretu i pobedi. Ware mi se osvetio što sam umanjio njegovu vrednost🙂 Ako si zainteresovan da ga trejdujes pogledaj moj roster pa da vidimo jel možemo da se dogovorimo. Hvala hvala :) Do sada imam 2 pobede, za sva ova kola, i obe su dosle protiv protivnika koji su top 4 u tom trenutku :) sizofrena ekipa, ali samo koliko toliko da budu zdravi, da makar vidim na cemu sam. Evo juce 3. pik obnovio povredu.. Ware cuo za ponudu koju si poslao i odmah reagovao :) Sada protiv Matica, cilj je da i on igra B ligu sa mnom naredne godine 1 1 1
kironepraktičar Posted yesterday at 06:27 AM Posted yesterday at 06:27 AM 6 hours ago, Magia said: Sada protiv Matica, vratio tićma manuu mpjra ovo samo meni može da se desi. 1
Chaos Is Me Posted yesterday at 08:56 AM Posted yesterday at 08:56 AM Birao između Tre Johnsona, Barnesa i Christia i odlučio da šutnem prvog. Verovatno greška al ne donosi mi ono što već nemam.
realno *w Posted yesterday at 10:41 AM Posted yesterday at 10:41 AM Kakav egal sa @Zvezdinho i @Xpert od prvog dana, do kraja. Nastavljam borbu sa ovom plej&bek ekipom.
Dracarys Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago I sada kada jave da je Mareju sve ok, opet ide add Konlija
kironepraktičar Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago ne znam ni ko je marej a da ima veze sa konlijem. bio sam u fayonu da nadjem nekoga ko igra u četvrtak. onda je srcenštajn postao dostupan pa sam ga izbacio. onda je timelord dobio injury mngmnt 25mins kasnije (ko bi reko da ne igra b2b tekmu : )), pa sam ga ubacio. onda jutros vidim da je dragoceni ačiva, koji mi je pre dva dana konačno dopizdeo, imao sinoć DD. pa sam spičkao vejver koji sam ionako namenio za gorana bitadzea juče. sve u svemu, baš sam se fino zabavljao. imam još jednu izmenu, možda je majk ta osoba. be like mike. 1
Dracarys Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Marej iz Sakramenta. Dobio je Ačivu dosta minuta, jer je Marej odigrao samo pola utakmice. 1
Recommended Posts