Jump to content

Demos Kratos  

12 members have voted

1. 1. Da li da se prelazi na Yahoo fantazi?

2. 2. Da li da se skrati broj timova u ligi?

3. 3. Kog dana da bude draft?

• Subota 21:00
      0
      0

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, Chaos Is Me said:

JJJ najgori izbor druge runde ikad. Lik ne može da prebaci 5 skokova.

Када је он икад био скакач? Он је вредан само због потенцијално великог броја блокада, али је сулудо трошити пик друге рунде само на блокаде. Исто мислим и за Тарнера.

Posted

Jel neko raspoložen da uzme dva loša za jednog dobrog?
Neko kome treba slabija klupa. 

Imam i dva centra sa malim minutažama,ali kako stvari stoje biće i manja, jel trebaju kome?

• Ha-ha 2
Posted

@Bobby Shurda

burazeru bukvalno slika za tetovazu 😉

zaboravih na forum

posle samarchine od grumenje iz vranje vozdinuli smo se a sada ovo. 

sve vreme gusto. Hoce kaki nece kaki i na kraju kobasica. 

nema veze BYE je jos u igri. 
taman dolazi @Manu da izlecimo rane. 

prebrzo sam pisao ayton se sjebao. Valjda nece da zagine. Ako pregrmi jedno 9:4 za mene prognoza za sled kolo

jalen za sada 6ti. Bravo decko!! Zingis 41vi a jebeni booker 54. Jos verujem u njega. Svake godine strpa par puta 40+ ove za sada 🦆

tako da nije bitno da je hitno, vec je vazno da je snazno

I da jbni tumani kamara igra kao naji marsal, harrison barns ili jbni sandro prsluk bend mamukelakuracshvili

• Like 1
  • Ha-ha 4
Posted (edited)

@propolis, čestitke. više bi mi prijalo da mislim kako me igrači buše kao željka sa defanzivnim skokovima, one 3x pičketine zion, jabari iz partizan rockets i drew "imam 4.3 rebsa ove nedelje al sinoć samo 2, jedan defanzivni" eubanks - međutim, to nije tačno.

tačno je da sam ja sjebao, jer sam išao na poznato FA ime eubanksa, umesto da biram igrača izmišljenog imena maxime raynauda, koga je zato pokupio zumbul iz benda bulat za moje valentinovo, kao što generalno ide i skuplja moje igrače ili one koje želim, jer mi čita misli, kao milan tomić željku & ostoji.

e sad, pošto sam ja u svojoj franšizi i ostoja, ponudiosam samom sebi neopozivu ostavku koja je odbijena i onda smo svi nastavili da živimo u slatkoj harmoniji, što kaže ona drevna pesma.

sad protiv tićme, koji je bio do sada kanta za napucavanje ali naravno da se rekuperirao samo da bi mene odeljao. biće makar treštoka pacovskim kanalima.

Edited by kironepraktičar
  • Like 1
  • Ha-ha 5
Posted

Hvala na čestitkama.

Zanimljiv i neizvestan duel do kraja i da te Zion nije probusio u poslednjem trenutku, poput Tajrik Tom Dzons Željka u Vilerbanu, bila bi to zaslužena pobeda.

Neću da se mešam u interne stvari,ali želim svaku sreću u nastavku sezone i nadam se ponovnom duelu, ne prašku, u završnici sezone.

• Like 1
Posted (edited)

Čestitke @vladaboss90 kad sam video da mi algoritam uvalio nedelju gde Dončić igra protiv Dalasa nakon što se naždrao pečene ćuretine jer je pre toga bio bio posni Aranđelovdan, dobro sam i prošao. 

L&M situacija je teška, na začelju tabele smo i organizovao sam videokol sa stručnim štabom i upravom gde sam ponudio neneopozivu ostavku. Za sada sam odbio jer su rekli da će učiniti sve da ostanem i da probamo zajedno da nas ukenja kao i prošle sezone. 

Naveo sam na sastanku da je ključno da igrači počnu više vremena da provode na telefonu jer mi se čini da su previše vremena počeli da troše na neke druge nebitne stvari i da im se hitno instalira fantazi aplikacija gde će da prate svoju statistiku, svaki od njih će obavezno morati da ima verifikovan nalog na svim društvenim mrežama gde će moći pasionirani kockari kada ne odu u plus da im vređaju sve živo i mrtvo uz akcenat na malim indijcima i filipincima koji bacaju kletve. 

Isto tako biće organizovane radionice gde će im biti puštane utakmice Rasela Vestbruka tu će učiti kako da napucavaju statistiku a sa druge strane puštaće im se intervjui Nikole Jokića da uče kako to tečno da rade da izgleda kao da ih boli patka za statistiku a da  zapravo jure na najjače da napucavaju kolone. 

Edited by Bobby Shurda
  • Like 1
  • Ha-ha 1
  • Pumpaj! 2
Posted

Matiću ne samo da su se svi vratili za susret sa mnom nego je Reaves imao istorijski 3 game run. Na kraju mi se sinoć povredila oba centra i tu sam pukao još gore nego što bih inače. 

• Like 2
Posted

Fino me izvukli Brown i Edey, vredelo je čekati drvo iz Memfisa 🤪

Hero me ispoštovao lepo, baš krađa na draftu, taman da se ubacimo u po lagano..

Posted (edited)

Uprkos silnim povredama i igracima sa 0 minuta uspeli smo nekako da pobedino, minimalno ali nekako.Hvala Draki jos jednom za Avdiju i tvoju procenu. To me je izvuklo da nastavim pobednicki niz.

Alen sa planete Bruklin  Klivlend najvece razocarenje do sada.Da samo pruza partije iz prethodne 2 sezone gde bi mi bio kraj.Sad se jos i povredio.

Edited by Zvezdinho
  • Pumpaj! 1
Posted
12 hours ago, Bobby Shurda said:

Čestitke @vladaboss90 kad sam video da mi algoritam uvalio nedelju gde Dončić igra protiv Dalasa nakon što se naždrao pečene ćuretine jer je pre toga bio bio posni Aranđelovdan, dobro sam i prošao. 

Hvala, vise srece drugi put...

Trenutno u PO zoni, sto je odlicno s obzirom da od centara imam Turnera i Stewarta. Luka vodi ekipu kako dolikuje, ali ubod sezone je Ajay Mitchell sa FA, samo neka nastavi pu pu.

Anyway, sad protiv lidera lige i mocnog Denija u koga ja nikad nisam sumnjao, tako da se nadam da ce malo da se smiluje na mene Deni Boy.