le piaf Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Elevator Operater said: Nevezano za sve ovo trenutno, Brauna, Bongu i Karlika cuvati kao zlato u godinama koje nadolaze, ko god bio trener. I Fernando se dojmi prilicno korisnim, cak i u ovom nistavilu od igre i vodjenja tima. Čoveku jedini tip koji hoće nešto da odigra defanzivno bleji na klupi, dok ovi trpaju i trpaju 1
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Pokuševski se trudi, Parker deluje nezainteresovano. Ne kažem da jeste, ali tako izgleda.
Elevator Operater Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Upravo se dogodio mozda i hajlajt forme i slike Parkera Dzabarija. 1
Shonewizard Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nemoguće je ovo što radi Jabari, je li nas neko zajebava?!?!
Elevator Operater Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Polako, brzo ce neki Cluj ili Vienna. Pa kad Dzabula krene da prska...
le piaf Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Najcrnje od svega, mi da imamo petorku Vokap, Grent, Bonga, Dek, Tavares Želimir bi našao način da nam trpaju 100 1
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Meni deluje da on oce a ne moze.On ce posle vas igrati po raznim Azijskim drzavama nazalost. 3
TripleJ Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Koliko sramotna cetvrtina, 18:0 su napravili. Edited 5 hours ago by TripleJ
Luchifer89 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Nek oda da ispoštuje 7 dana od smrtnog slučaja i ne mora da se vraća Edited 5 hours ago by Luchifer89
Barkley#34 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Provalio sam da se manje nerviram kada gledam bez tona.
Vlada Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Epskibraspad ide najcesce u 3/4, nekad u 4/4 a nekada u obe. Zeljkov govor tela, ja sam zavrsio sa ovom tekmom
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Meni deluje da on oce a ne moze.On ce posle vas igrati po raznim Azijskim drzavama nazalost. I meni je to palo na pamat, nije ga se Barsa bez veze lako odrekla.
Pikac Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Bol u peponama da se igra odbrana...treba naci nekog brku Renfra jbt....jel to toliko tesko?????
Volter Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, Barkley#34 said: Provalio sam da se manje nerviram kada gledam bez tona. Kako je krenulo uskoro ćeš i bez slike. 6
Elevator Operater Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Meni deluje da on oce a ne moze.On ce posle vas igrati po raznim Azijskim drzavama nazalost. Znam samo da ukoliko ostane posle nas u EL i krene drugde da igra dobro, izboscu se u retroaktivnoj realizaciji toga sta nam Zeljko priredjuje. Msm, verujem da je tvoja verzija bliza realnosti, ali... i Majk je npr bio jednoglasno proglasen za nedoraslog evroligi letos.
Alek The Great Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, JPM said: I meni je to palo na pamat, nije ga se Barsa bez veze lako odrekla. Uopste ga se nije Barsa odrekla. Ljudi hteli da ga zadrze, ali je on hteo promenu, nazalost. 3 1
Recommended Posts