Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kakvo ponižavanje.

Što je najjače, ne briljira ni Fener, ali ovo što igramo nije košarka.

Igrači su potpuno ubiVeni u pojam.

Posted

On je izgleda izgubio ovu ekipu davnih dana, a cementirao je to poslednjom konferencijom. Sad me ne bi čudilo ni da ga buše. A još nije ni pola sezone. Ne znam, ovoliki skup imbecila je umetnost selektovati. 

Posted
Just now, Papanikolesku said:

On je izgleda izgubio ovu ekipu davnih dana, a cementirao je to poslednjom konferencijom. Sad me ne bi čudilo ni da ga buše. A još nije ni pola sezone. Ne znam, ovoliki skup imbecila je umetnost selektovati. 

Uvek sam se pitao zbog cega bi igraci sebi spustali cenu/vrednost ovakvim sramotnim zalaganjima ili sabotazama (jos nisam siguran da je bas to kod nas slucaj) i nikada mi nije i nece biti jasno.

Vise se zalaze klinac koji placa clanarinu u klubu od pola nase ekipe...i igra pametnije od druge polovine.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Elevator Operater said:

Uvek sam se pitao zbog cega bi igraci sebi spustali cenu/vrednost ovakvim sramotnim zalaganjima ili sabotazama (jos nisam siguran da je bas to kod nas slucaj) i nikada mi nije i nece biti jasno.

Vise se zalaze klinac koji placa clanarinu u klubu od pola nase ekipe...i igra pametnije od druge polovine.

Ne znam, veruj mi. Ne mogu da verujem da su toliki bednici da ovako igraju, a da nema neke pozadine. Mislim, Želimir je sramotan već tri sezone, ali ovo je neki novi nivo. 

• Like 1
Posted
6 minutes ago, Papanikolesku said:

Molim te daj ostavku i idi iz kluba. Nek dođe neko novi, nek posloži ovu raspuštenu bandu koliko može, pa bar sledeću sezonu da gledamo košarku, zaslužili smo. 

Verujem da Željko treba da ode, ali ne verujem da postoji čovek na planeti Zemlji koji može da posloži ovu raspuštenu bandu.

Posted

Odavno nisam bio na tužnijoj utakmici. Oseća se nemoć na svakom koraku. Igrači malodušni, i publika vidi da im nema pomoći, jedan veliki limbo, mrtvo more iz koga nema izlaza. Ne bojte se, dobro biti neće!

Nema šta da se komentariše igra, šta da im kaže čovek...

• Tuzno 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...