Coz29 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Elevator Operater said: Na ivici sam da budem banovan. Isto brate pun mi kurac vise svega
Xpert Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sto je najgore i Monako je ocajan kao i mi. Ako ne i jeziviji. Bukvano antipropaganda kosarke. 6
Coz29 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 2 minutes ago, Xpert said: Sto je najgore i Monako je ocajan kao i mi. Ako ne i jeziviji. Bukvano antipropaganda kosarke. Ubacili smo ih u naš ritam Pogledaj ovo Edited 5 hours ago by Coz29
Barkley#34 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Xpert said: Sto je najgore i Monako je ocajan kao i mi. Ako ne i jeziviji. Bukvano antipropaganda kosarke. Spustiš ih u svoje blato pa ih dobiješ na iskustvo.
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Barkley#34 said: Spustiš ih u svoje blato pa ih dobiješ na iskustvo. A bilo bi ono wtf da izgubite.
Papanikolesku Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Da li u ovom klubu postoji jedan čovek sa pozitivnim koeficijentom inteligencije? 😹 1
Xpert Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kakav faul Pokusevskog. Pa dal te je bar malo sramota, bednice jedan? 1
Alek The Great Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Stisli u odbrani, ali sa jednim napadacem se ovo ne moze dobiti.
Elevator Operater Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Zamisli horor da na 4 rotiras do sad nevidjeno raspalog Parkera i mekanu pizdu Pokusevskog. Sta li je Dilan zasrao, kad mora ovo. Daj i Murinena, jebao vas Bog. Koga bilo. 1
Eddard Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Gde je Hakinen? Gore od ove dvojice rekreativaca ne može
Elevator Operater Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Jel ne moze celendz za faul u napadu? Prvo ono sa Bongom, sad ovo. Faula videlo nije. 1
Papanikolesku Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago A pazi Želimira što ne bi ubacio Osetkovskog bar 2 minuta na četiri, čisto da vidimo kako sve to izgleda 😹
Jakob Aman Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Srecom pa su i ovi u kurcu, inace bi nas otresli do sad
Recommended Posts