realno *w Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 5 minutes ago, JPM said: Svidja mi se ovo sa dva centra. Obojica su pokretni a i kapiraju se dobro. Da li ce Parker celu da odsedi? Meni ne. Ima dobrih strana, ali bez pleja + 2 centra, užasan spejsing.
Wingwalker Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Tajrik je za ovog salonca Gomeza spejs šatl. Edited 10 hours ago by Wingwalker
DameTime Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Sami su sebi najteži protivnik. Pa da vidimo mogu li do pobede.
Barkley#34 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ne mogu ni da pohvatam sve u ovom haosu ali mi miriše da ćemo iskopati ovo nekako. 1
Elevator Operater Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Nadam se da ovo nisu bacanja za Toku. Ako jesu, sudije su retardi. Moja baba moze da zamlati rukama na gore posle pistaljke.
Coz29 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ja bas volim ovaj hrkljus, ovo je za mene kosarka iskreno 3
Shonewizard Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Samoooo malo više strpljenja na obje strane, i može ovo da se uzme
DameTime Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Baš da vidim kako ćete prizivati hrkljuš protiv šuterski (još) potentnijih ekipa. Jeste da sve kreće iz odbrane, ali ne može svaka utakmica da se dobije na krke-džake. Wash je luuuud! 3 minutes ago, Eddard said: Nego, gde pumpanje 🤨? Bilo, prespavao si izgleda. 😄
Coz29 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago A i ja našao kad ću cigare da ostavljam Jooooj majkkooi Jbt vadi vasingtona kad je u ritmu i usere nas totalno Zeljko glavom i bradom Ja ne znam koji je njemu kurac
Elevator Operater Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Nestaje goriva i ideja u napadu. Tesko cemo ovo preterati preko cilja.
Eddard Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 minutes ago, DameTime said: Bilo, prespavao si izgleda. 😄 Pola minuta ne računam. Nego Starac Fočo Toko jebe, pa ne vadi.
DameTime Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Umesto +6 samo +1. Moraju da se pogode ovakvi šutevi jbga. Just now, Eddard said: Pola minuta ne računam. E jebiga baš. :))
Recommended Posts