Coz29 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 9 minutes ago, Elevator Operater said: Ne verujem da ce igrati, iskreno. Mislim da ce se ponoviti double ložana tandem, tada smo i napravili onu seriju. Mislim da ce probati sad sa njim
Elevator Operater Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Stvarno smo zasluzili i mi malo neke bedne radosti...taman i da bratski podelimo 4-4 sa njima... Kapiram da vas je ponelo u 1/2, ali Wash nije plej.
longbowman Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ja sam se navadio na kombo Rik-Bruno i zahtevam to da vidim koliko odmah opet 1
Shonewizard Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Kako će brat Rik nekome iz prvih redova da odvali ruku iz ramena 😀 2
LEZA Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ako nista Nick the Brick pravi pametne faulove, bar neko.
Wingwalker Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 18 minutes ago, LEZA said: Ako nista Nick the Brick pravi pametne faulove, bar neko. Eto...to ste rešili...:) Edited 10 hours ago by Wingwalker 1
Elevator Operater Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ne moze 1 igrac sa iq da nadomesti manjak istog kod najmanje njih 3 u petorci. 1
Xpert Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Moramo prestati praviti ovakve faulove, dok smo u bonusu.
Coz29 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Daj vasingtona i kalatesa zajedno Na 3 sterlinga na 4 bongu na 5 osetkovskog Malo promesaj jbg, probaj malo, rasiri teren, makar na 3 minuta
Xpert Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 minute ago, Xpert said: Moramo prestati praviti ovakve faulove, dok smo u bonusu. Ma nemos verovati.
realno *w Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Hernangomez 2 puta hvata naše za ruku i dobija faul. i bacanja. 1
Xpert Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago To bi bilo to od ovog tima. Igrali smo 15tak minuta dobro. Krenuo je raspad.
Jakob Aman Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Treca cetvrtina klasika Imamo snage za jedno poluvreme
Elevator Operater Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Nemoj me jebati da cemo izgubimo i od ovih raspada. Dobili cetvrtinu sa 10 razlike, sve na nas poklon. Bukvalno su samo manje glup tim i znaju da uzmu poklon. 1
Coz29 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Dobijamo ovo, koj vam je kurac Samo bih probao sa Vasingtonom na 2 uz Kalatesa, mislim da bi proslo Edited 10 hours ago by Coz29
JPM Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Svidja mi se ovo sa dva centra. Obojica su pokretni a i kapiraju se dobro. Da li ce Parker celu da odsedi?
Son_of_a_gun Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago Nismo imali ni sreće, ona lopta se odbije samom Punteru na trojci, Sava promaši čisto polaganje za +3, kazna odmah dođe.
Coz29 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Brate miliiii Dobar je Bruno, bori se, dobar je u def skoku, lepo se gradi ispod kosa Ubaciće bacanja i zicer jbg desava se
Recommended Posts