bungalov Posted yesterday at 07:11 PM Posted yesterday at 07:11 PM 1 minute ago, GameChanger said: Sta se desava na tribini? Opet pokusaj da se smiri pumpanje? Koliko celavaca treba da ucutka grobare?
Elevator Operater Posted yesterday at 07:12 PM Posted yesterday at 07:12 PM Jebote bog vise. Ovakvi mecevi se gube ma bacanjima. 1
onomatopeja Posted yesterday at 07:13 PM Posted yesterday at 07:13 PM Tribina je tu da nam ubije atmosferu kao po obicaju.
Shonewizard Posted yesterday at 07:14 PM Posted yesterday at 07:14 PM Kapa dolje i njima, šutiraju za sve pare, ali i pogađaju
Coz29 Posted yesterday at 07:14 PM Posted yesterday at 07:14 PM Odvalicemo ih u drugom Nema šanse da šutiraju ceo meč ovako Ko od suta živi, od suta i umire
bungalov Posted yesterday at 07:14 PM Posted yesterday at 07:14 PM Mi ovo ne mozemo dobiti sa Tajrikom na terenu. Ne znam zasto, alo sa njim nekako puca odbrana.
Elevator Operater Posted yesterday at 07:15 PM Posted yesterday at 07:15 PM Sterlingovi pokusaji izgledaju kao moji. Sta je sa njim posle Milana i Efesa?
DameTime Posted yesterday at 07:16 PM Posted yesterday at 07:16 PM Koja morončina je Jabari. Bonga treba da ga išamara na poluvremenu. 3
Coz29 Posted yesterday at 07:16 PM Posted yesterday at 07:16 PM Treba mu jebati mater vise Neka se tera u 3 kurca
Elevator Operater Posted yesterday at 07:16 PM Posted yesterday at 07:16 PM Jel neko mega pojacanju objasnio vaznost svakog poseda u ovim mecevima?
Ludi za Poli Posted yesterday at 07:16 PM Posted yesterday at 07:16 PM Ko vise ima zivaca trpit Jabarija Boze me sacuvaj i zakloni
Don Dusko Posted yesterday at 07:17 PM Posted yesterday at 07:17 PM Sad vidim da je bila tuca.Je li ima nekog normalnog na severuj ili jugu koji ce da puste pumpanje?!
bungalov Posted yesterday at 07:17 PM Posted yesterday at 07:17 PM 2 minutes ago, bungalov said: Mi ovo ne mozemo dobiti sa Tajrikom na terenu. Ne znam zasto, alo sa njim nekako puca odbrana. Ni sa Parkerom i Brownom...
Volter Posted yesterday at 07:18 PM Posted yesterday at 07:18 PM 2 minutes ago, DameTime said: Koja morončina je Jabari. Bonga treba da ga išamara na poluvremenu. Vala ovo je bio bezobrazluk. Izgubi loptu i onda se zajebava sa onom podignutom rukom umesto da hvata loptu. 1
Papanikolesku Posted yesterday at 07:19 PM Posted yesterday at 07:19 PM Ne znam šta da kažem. Ovo trčanje sa njima, bez korišćenja faulova je smešno. 1
Elevator Operater Posted yesterday at 07:19 PM Posted yesterday at 07:19 PM Sjajno. Nemamo 2 pleja i centar nam je samim tim beskoristan, ali zato se makar 2 glavna strelca raspadaju i igraju kurcinu od odbrane. Ja ne mogu da verujem da je samo -2. Odrace nas u drugom na cist tempo.
Ludi za Poli Posted yesterday at 07:19 PM Posted yesterday at 07:19 PM Sam covjek u korneru na trici, a gosn Jabari lagani fadeaway preko ruke. Tjeraj. 1
Barkley#34 Posted yesterday at 07:20 PM Posted yesterday at 07:20 PM Šta Bonga i Lakić sagrade, Sterling i Parker razgrade. 2
longbowman Posted yesterday at 07:21 PM Posted yesterday at 07:21 PM 4 minutes ago, Ludi za Poli said: Ko vise ima zivaca trpit Jabarija Boze me sacuvaj i zakloni Ja imam živaca
Recommended Posts