bungalov Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 hour ago, realno *w said: 18. postulat Evrolige, član 7: "Ispod kocke na plafonu mora da stoji grb kluba" A to ne važi za ABA. Bas si vickast.
realno *w Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Just now, bungalov said: Bas si vickast. Ma šala, ne zameri 🙂 Edited 9 hours ago by realno *w
ChrisJudd Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Zamislite da je običan ponedeljak, da nema utakmice i da je EL za 4 dana. Ovakav pristup na treningu bi bio zabrinjavajući.
ScepanScekicSto Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Cek jel treba prva postava i protiv FMPa 35 minuta?
realno *w Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Just now, Jakob Aman said: Mene bi bilo sramota Gade mi se, kakva gomila smećara. 1
zemljoradnik Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 40 minutes ago, dekifisher said: Jel samo meni odvratan ovaj Nikitović? Da
Igor_ Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Nama je Zadar doneo trenera i bolju igru a vama ce Fmp ako izgura do kraja doneti pojacanja sto pre😁
SteveFrancis#3 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ma kakve postave, raspadaju se uredno igraci ko god je na parketu. IDGAF squad.
Papanikolesku Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Realni, sećaš se one naše priče od pre neki dan o rešavanju Abaligaša i doziranju minutaže starterima? Not gonna happen, nikad 😁
realno *w Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 minutes ago, Papanikolesku said: Realni, sećaš se one naše priče od pre neki dan o rešavanju Abaligaša i doziranju minutaže starterima? Not gonna happen, nikad 😁 Ma strašno. Uhvatim sebe kako se ljutim nešto na Sterlinga ili Karlika, a onda skontam da oni treba da jure minus koji su napravili Poku i ekipa jer su potpuno nemoćni na ABA nivou. 1
Papanikolesku Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 minutes ago, realno *w said: Ma strašno. Uhvatim sebe kako se ljutim nešto na Sterlinga ili Karlika, a onda skontam da oni treba da jure minus koji su napravili Poku i ekipa jer su potpuno nemoćni na ABA nivou. Upravo. Ajde što moraju da jure minus, nego uvedu sve u nervozu, a ove razigraju pa se pogađa svašta nešto. Evo i Karlik šepa.
Elevator Operater Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Samo da Pariz ne opsti sa nama u petak, ovo mi je nebitno. Ali sa druge strane, obicno broj kikseva u aba ukaze kakva ce nam cela sezona biti.
Papanikolesku Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Dodatnih 5 minuta raubovanja igrača. Dobar posao Želimire, dobar posao naše klupe 2
Patriota iz kauca Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Baš smo negledljiv krš ove godine, cela klupa nazadovala u odnosu na prošlu godinu zajedno sa strukom…ceđenje nosioca četri godine zaredom.
ScepanScekicSto Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Blah... trebali smo ovo da izgubimo... mozda povreda Carlika ih natera da nekog i dovedu
Elevator Operater Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Nek se jebe svako u klubu ko je odlucio da je dosta 1 pravi plej i 1 pravi centar u timu koji igra EL sa 20 timova + aba ligu. 4
Elevator Operater Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Najvise sam šokiran (a opet nekako očekivano kod nas) da se rezervisti poput Pokua, Lakića... ne samo resetuju, nego unazade. Sta su koji djavo radili celo leto?
Recommended Posts