PatrickStar Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Ok, Jabari masi otvorene suteve, ali to niti će niti može da bude trend... Edited 19 hours ago by PatrickStar Slovo 1
Son_of_a_gun Posted 19 hours ago Author Posted 19 hours ago Just now, SteveFrancis#3 said: Ceka nas triler zavrsnica, samo opusteno Tako brate, preuzmi malo, meni nije u prirodi da budem žalosna sova, ponese me jbg… 🤣 1
Luchifer89 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Ceka nas triler zavrsnica, samo opusteno Frensise, Frensise, nešto nešto, Frensise 1 1
Elevator Operater Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 1 minute ago, PatrickStar said: Ok, Jabari masi otvorene suteve, ali to niti će niti može da bude trend... Cini mi se da žuri i sa izbačajem za 3 i još više sa igrom u reketu. Umesto da povuče ulaz do kraja, biva nedorečen sa poludistance. Znam da nije realno da još i on bude raspoložen u prvom, ne možemo baš da damo 65 poena za poluvreme. Ali sad će krenuti naše standardno kamenjarstvo, njima se ponovo otčepiti za 3...drugo poluvreme je gde će nam trebati da to divljaštvo počne da ubacuje.
SteveFrancis#3 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Tacno to. Prerano, neprirodno izbacuje loptu, konstantno je +1 gear u odnosu na flow tekme i ostatka ekipe u napadu.
realno *w Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ja se brinuo kako ćemo izgledati kad izađe Tajrik, ono Dilan pokidao. Jakooo nam treba još jedna petica, pa da Dilan može da ima ozbiljnu minutažu na 4, kad je Parker ovako loš. 3
PatrickStar Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Kad se sve ukupno sagleda, Dylan je naš najbolji igrač ove 2 nedelje
Son_of_a_gun Posted 19 hours ago Author Posted 19 hours ago Imamo 11 ofanzivnih skokova za poluvrijeme. Jel bilo ovo nekad od Duletove ere?
realno *w Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Taman odemo na 13, imaju očajan napad i onda ovaj faul za 3 bacanja... 11 minutes ago, goofy said: Dejvis lane, Parker sad... preslikano. Meni Dejvis scenario čak deluje ok, na ovu ekipu.
Elevator Operater Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Just now, realno *w said: Taman odemo na 13, imaju očajan napad i onda ovaj faul za 3 bacanja... Ja sam kriv. Bukvalno sam 10 sek pre toga u sebi rekao kako je dobro kad je ovako fokusiran i ima tek 1 faul.
Elevator Operater Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Ja ne mogu vise ovo...svako bacanje za loptu, svako dobro preuzimanje...svako klizanje...svaki defenzivni posed koji je odlican 22 od 24 sekunde..... mi primimo trojku. Ne 1 poen, ne 2 poena. Uvek 3 poena. 1
Elevator Operater Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Svaki protivnik protiv nas moze da racuna na povratak, ma kako igrao do tada.
SamoFlacko Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago kakvo jahanje ove petorke koja je posebno defanzivno pala
Recommended Posts