Shonewizard Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Dobro, nakon 15 minuta dva glupa napada, to mogu da im oprostim 😁
realno *w Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Oni uđu u period kad im baš ne ide napad, mi im poklonimo bacanja.
Ludi za Poli Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Shake najkasnije od januara postaje EL dominator
Papanikolesku Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Dilan pokidao poluvreme Edited 19 hours ago by Papanikolesku
Elevator Operater Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Svaka nasa pozrtvovanost, nesreca...bude naplacena skupo.
realno *w Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 5 minutes ago, realno *w said: Oni uđu u period kad im baš ne ide napad, mi im poklonimo bacanja. i opet i opet
Shonewizard Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Da se Parker uključio, išlo bi ovo na preko 60, mnogo je to bratjo 😄
Elevator Operater Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Jebote. Ispodprosecan da je Jabari i mi bismo vodili 20 razlike. Za sada je skandalozan. 1
jedibojan Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Dylan da podeli stash sa Parkerom. I ovi faulovi su razlog sto nismo na 20
ChrisJudd Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Mislim da u istoriji košarke nije odigrano poluvreme gde ekipa vodi 12 razlike a šut za 3 poena tri puta gori procenat 1
Recommended Posts