ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, NikadProtivŽelimira said: Šta očekuješ duradi? Daj još kurcem neko dubaci Ma ne ne ocekujem sad nista svi su imali priliku da urade nesto ali niko nije sad nek ih jebu svi redom
NikadProtivŽelimira Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovo je šklopocija koja strmoglavo juriša nizbrdo, nema tu ni promil šanse za bilo kakve korekcije. Samo možda malo prikoči, pa onda otpadnu vrata, pa se malo zakuca, pa nastavi...
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Žao mi je što nisam u Pioniru samo zato što se pesma ori kao nekad. Neka se sruši Arena.
wrach Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ide po planu, nadam se da ce primiti preko 100 poena i ce razlika biti preko 35. Gazi gamad.
realno *w Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Barkley#34 said: Žao mi je što nisam u Pioniru samo zato što se pesma ori kao nekad. Neka se sruši Arena. Nek se sruši Pionir ipak. 1
Jakob Aman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Raspisati konkurs za 15 novih igraca i trenera. I ovo malo sto je vredelo kao Bonga je ubijeno u pojam.
Dzep Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Tužni skupe... Biće još gore. Ne znamo samo zbog čega mi je žao što nisam na licu mesta?? Penjaroja bi imao moj doživotni respect ako bi večeras odmah na KZŠ rekao Screw you guys, I am going home, ne treba mi ni dinar, ali naravno da neće... 1
Jakob Aman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, realno *w said: Koje je Milutinov govno, to se ne viđa često. Na 30 razlike trazis celendz. Retko govno. 1
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kuper mode on: Najvaznije je ostvariti jos makar 1 pobedu, da pobedimo onaj skor od KK Buducnost. Kuper mode off 1
wrach Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Dzep said: Tužni skupe... Biće još gore. Ne znamo samo zbog čega mi je žao što nisam na licu mesta?? Penjaroja bi imao moj doživotni respect ako bi večeras odmah na KZŠ rekao Screw you guys, I am going home, ne treba mi ni dinar, ali naravno da neće... Nece, niko na nasoj klupi nema obraza i samopostovanja. Niko. 1
Xpert Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, NikadProtivŽelimira said: I da odbranimo -41 sa komšijama. Pao je 40. km, ali nikad nece 41. Jel tako bese narodna? 1
NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 minutes ago, realno *w said: Koje je Milutinov govno, to se ne viđa često. Cekam Panticev lajv samo zbog ovoga
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, JPM said: Nikad se niste ovako brukali. Bice jos gore. Limar nece otici jer ne sme, samim tim sezonske na leto idu u kurac sa prodajom i crta se najjadniji i najsiromasniji tim u istoriji ovog formata EL. Sa Penjarojom i Dzabarijem koji zna da je jedan od najboljih igraca u EL i koji ce maksimalno profesionslno da presedi do kraja ogromnog ugovora - koji necemo imati cime da platimo, pa ce nas smeće jos i tuziti. 4
Kosjan Willavić Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Tacno Jokic da dodje ,zahvatio bi ga talas letargije pa bi mu Djoko Salic lupao dandare. 3 minutes ago, Don Dusko said: Aj koji kamenjar je Pejn
Petkovic Miroslav97 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Don Dusko said: Aj koji kamenjar je Pejn Ne odustaje moj brat.. Treba neko da mu skrene pažnju da nije slučajno sam 0/7
Luchifer89 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nisam ušao u kladionicu 20godina. Koje se pare mogu uzeti ako igraš Savu+ i siguran poraz ovih bednika? 1
Jakob Aman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mislim da niko u istoriji el nije primio ovoliko poena u nizu utakmica
Dzep Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Luchifer89 said: Nisam ušao u kladionicu 20godina. Koje se pare mogu uzeti ako igraš Savu+ i siguran poraz ovih bednika? Ne velike, pošto je minus 10 na nas sigurica, ne bi ti dali više od tipa 1.95 na tu kmobinaciju
Recommended Posts