DameTime Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Loše sam raspoložena i onda pustim KKP, valjda sam mislila da će oni da me oraspolože. 😂 4
Elevator Operater Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ekipa za proucavanje i cautionary tale o tome kako ne praviti sportski tim.
Jakob Aman Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago I to bi bilo to. Pejn u el ne moze da pravi razliku
kojihit Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, DameTime said: Loše sam raspoložena i onda pustim KKP, valjda sam mislila da će oni da me oraspolože. 😂 Dejmaro sis do you need a hug 😂 1
DameTime Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Just now, kojihit said: Dejmaro sis do you need a hug 😂 I really do 😂🫠 1
Don Dusko Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 3 minutes ago, DameTime said: Loše sam raspoložena i onda pustim KKP, valjda sam mislila da će oni da me oraspolože. 😂 1 minute ago, kojihit said: Dejmaro sis do you need a hug 😂 Cutite niste gledali danas kkcz ja cu se utopiti ako me temperatura ne dokusuri. 2
DameTime Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Just now, le piaf said: Svi da puše kurac, To bi im još i bila nagrada, a toliko su loši da ne zaslužuju ni da nekom popuše kurac. 1 1
le piaf Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Just now, DameTime said: To bi im još i bila nagrada, a toliko su loši da ne zaslužuju ni da nekom popuše kurac. Bogami i tebi prekipelo 😳
Xpert Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 2 minutes ago, le piaf said: Svi da puše kurac, sem brata Bonge On da trenira sut za 3. 2
Elevator Operater Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Od ove ekipe su digli ruke i Zeljko i navijaci i sami bogovi kosarke. Kad se i odigra nesto smsileno i stvori pozicija, prosto nece da moze da se pogodi. 1
DameTime Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, le piaf said: Bogami i tebi prekipelo 😳 Ma jok, čini ti se. 😂
kojihit Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 3 minutes ago, DameTime said: I really do 😂🫠 Come here sis,i got you 1
realno *w Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago ahahha bacanja Lopta na zemlji u trenutku faula, sve vam jebem nenormalno 1
Elevator Operater Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Just now, realno *w said: ahahha bacanja Lopta na zemlji u trenutku faula, sve vam jebem nenormalno To i ono fudbalsko pustanje prednosti...potpuno obesmisljavaju koriscenje malih faulova. Tu se hitno mora nesto menjati inace EL kosarka postaje negledljiva.
NikadProtivŽelimira Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Još gledaju carevi, i kažu bacanja. Ni znanja, ni sreće, ni poštenog suđenja.
realno *w Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Znači vide da je faul na zemlji, ali kažu "ej nećemo da sviramo taj na zemlji, nego ovaj drugi kad je uhvatio loptu".
Stiletto Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, realno *w said: ahahha bacanja Lopta na zemlji u trenutku faula, sve vam jebem nenormalno Barselona, Madrid, Istanbul, Atina... menjaju se svirači u narandžastom ali muzika uvek ista. 1
kojihit Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 7 minutes ago, Don Dusko said: Cutite niste gledali danas kkcz ja cu se utopiti ako me temperatura ne dokusuri. Nemoj dule nije vredno toga Ja sam.gledala doduse kkcz, solidne implementacije Ćelafuta
le piaf Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 3 minutes ago, Xpert said: On da trenira sut za 3. Bonga je pošten igrač. Dragocen svakoj ekipi koja nije mrtvi Partizan i kad mu nisu saigrači kompletni idioti. 1
Jakob Aman Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Kako tupavo Dvejn izgleda kad dize ruke kao da uplasi protivnickog sutera...
Elevator Operater Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Da li cu ikada doziveti da vidim obrnut scenario, kako rival gubi loptu, a onda mi to najsurovije i hirurski najstrozije kaznjavamo trojkom iz ugla... Jos vaznije, da li cu ikada doziveti da vidim kako pravimo razliku i apsolutno se ne sekiram da li cemo je prosuti, kao sada navijac bilo kojeg naseg protivnika.
Recommended Posts