Elevator Operater Posted Thursday at 07:58 PM Posted Thursday at 07:58 PM Terajte se u pizdu materinu svi do jednog 1
le piaf Posted Thursday at 07:59 PM Posted Thursday at 07:59 PM BRAVO KARLIK I suđenje je blamantno, šta im dozvoljavaju 2
wrach Posted Thursday at 08:02 PM Posted Thursday at 08:02 PM Covek tim Dobijamo uprkos bednom izdanju svih iz frontcorta
Jakob Aman Posted Thursday at 08:03 PM Posted Thursday at 08:03 PM 6 minutes ago, 40Wins said: Kalatesu otkaz nakon utakmice sta god da bude. ?!
le piaf Posted Thursday at 08:04 PM Posted Thursday at 08:04 PM Sve mogu, al da nas Mekintajer trpa trojkama, to ne mogu
Elevator Operater Posted Thursday at 08:05 PM Posted Thursday at 08:05 PM Ako neko bude rekao da je ono Bongu sralo...sta reci za Kodija. Kako nam se ne da da privedemo
Alek The Great Posted Thursday at 08:05 PM Posted Thursday at 08:05 PM Kalates ne sme biti u igri sada.
Stiletto Posted Thursday at 08:05 PM Posted Thursday at 08:05 PM Kalates mora sad napolje, ali ko će da prenese loptu kad utroje Karlika?
DameTime Posted Thursday at 08:07 PM Posted Thursday at 08:07 PM Prevarila sam se što ovo gledam, i dalje su glupi ko tri kurca. 1
Xpert Posted Thursday at 08:07 PM Posted Thursday at 08:07 PM Kako god se zavrsi, uzasno su pali u mojim ocima, nakon ovoga. Ovo je nedopustivo.
Elevator Operater Posted Thursday at 08:09 PM Posted Thursday at 08:09 PM (edited) 2 minutes ago, DameTime said: Prevarila sam se što ovo gledam, i dalje su glupi ko tri kurca. Mozda je do tebe, jer nedeljama nisu bili 😛 Edited Thursday at 08:09 PM by Elevator Operater
le piaf Posted Thursday at 08:10 PM Posted Thursday at 08:10 PM 1 minute ago, Xpert said: Kako god se zavrsi, uzasno su pali u mojim ocima, nakon ovoga. Ovo je nedopustivo. Apsolutno nedopustivo. Ali i suđenje u poslednja 4 minuta je bilo sramotno. Pustili su ih da nas prebiju. 1
40Wins Posted Thursday at 08:17 PM Posted Thursday at 08:17 PM 13 minutes ago, Jakob Aman said: ?! Ma ispizdeo sam sto se lose namestio Karici kad je bilo 8 sekundi pa omasio oba bacanja. Mislio sam da ce bukvalno samo njega da faulraju.
le piaf Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Da li je moguće da Osetkovski dobije rampu od Ferela na polaganju i 1v1 lice u lice
Xpert Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) Jekiri kao da nije u stanju da prizna poraz u duelu, pa mora da napravi potpuno idiotski faul, za lagani +1. Ovo redovno radi. A Milton jednostavno ne zna kako da napravi faul na zemlji. Edited 21 hours ago by Xpert
realno *w Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) Šta rade centri... Mada me više ubija u pojam Šejk koji je igrao 8 minuta ukupno na prethodna dva meča, a danas opet pasivan, bar za sada. Edited 21 hours ago by realno *w
Xpert Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Raspolozeni smo na sutu za 3. Vec 5 trojki za cetvrtinu. Odbrana je ta koja skripi.
le piaf Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 1 minute ago, Xpert said: Raspolozeni smo na sutu za 3. Vec 5 trojki za cetvrtinu. Odbrana je ta koja skripi. Sve faulove smo napravili na šutu, inače nismo toliko loše stajali defanzivno. Može bolje naravno
realno *w Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) Kakvi koraci Slavkovića Sudijama tačno bilo glupo da mu sviraju. Edited 21 hours ago by realno *w
Xpert Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Koliko je Brown nemaran sa loptom, cudo jedno. Standardan repertoar su mu izgubljene lopte za 1 na 0 kontru, ili koraci u polasku. I deluje da nije nimalo poradio na tome otkad je dosao u KKP.
Recommended Posts