Jakob Aman Posted April 2 Posted April 2 6 minutes ago, 40Wins said: Kalatesu otkaz nakon utakmice sta god da bude. ?!
Elevator Operater Posted April 2 Posted April 2 Ako neko bude rekao da je ono Bongu sralo...sta reci za Kodija. Kako nam se ne da da privedemo
Stiletto Posted April 2 Posted April 2 Kalates mora sad napolje, ali ko će da prenese loptu kad utroje Karlika?
DameTime Posted April 2 Posted April 2 Prevarila sam se što ovo gledam, i dalje su glupi ko tri kurca. 1
Xpert Posted April 2 Posted April 2 Kako god se zavrsi, uzasno su pali u mojim ocima, nakon ovoga. Ovo je nedopustivo.
Elevator Operater Posted April 2 Posted April 2 (edited) 2 minutes ago, DameTime said: Prevarila sam se što ovo gledam, i dalje su glupi ko tri kurca. Mozda je do tebe, jer nedeljama nisu bili 😛 Edited April 2 by Elevator Operater
le piaf Posted April 2 Posted April 2 1 minute ago, Xpert said: Kako god se zavrsi, uzasno su pali u mojim ocima, nakon ovoga. Ovo je nedopustivo. Apsolutno nedopustivo. Ali i suđenje u poslednja 4 minuta je bilo sramotno. Pustili su ih da nas prebiju. 1
40Wins Posted April 2 Posted April 2 13 minutes ago, Jakob Aman said: ?! Ma ispizdeo sam sto se lose namestio Karici kad je bilo 8 sekundi pa omasio oba bacanja. Mislio sam da ce bukvalno samo njega da faulraju.
le piaf Posted Sunday at 04:08 PM Posted Sunday at 04:08 PM Da li je moguće da Osetkovski dobije rampu od Ferela na polaganju i 1v1 lice u lice
Xpert Posted Sunday at 04:11 PM Posted Sunday at 04:11 PM (edited) Jekiri kao da nije u stanju da prizna poraz u duelu, pa mora da napravi potpuno idiotski faul, za lagani +1. Ovo redovno radi. A Milton jednostavno ne zna kako da napravi faul na zemlji. Edited Sunday at 04:13 PM by Xpert
realno *w Posted Sunday at 04:14 PM Posted Sunday at 04:14 PM (edited) Šta rade centri... Mada me više ubija u pojam Šejk koji je igrao 8 minuta ukupno na prethodna dva meča, a danas opet pasivan, bar za sada. Edited Sunday at 04:15 PM by realno *w
Xpert Posted Sunday at 04:20 PM Posted Sunday at 04:20 PM Raspolozeni smo na sutu za 3. Vec 5 trojki za cetvrtinu. Odbrana je ta koja skripi.
le piaf Posted Sunday at 04:22 PM Posted Sunday at 04:22 PM 1 minute ago, Xpert said: Raspolozeni smo na sutu za 3. Vec 5 trojki za cetvrtinu. Odbrana je ta koja skripi. Sve faulove smo napravili na šutu, inače nismo toliko loše stajali defanzivno. Može bolje naravno
realno *w Posted Sunday at 04:24 PM Posted Sunday at 04:24 PM (edited) Kakvi koraci Slavkovića Sudijama tačno bilo glupo da mu sviraju. Edited Sunday at 04:24 PM by realno *w
Xpert Posted Sunday at 04:27 PM Posted Sunday at 04:27 PM Koliko je Brown nemaran sa loptom, cudo jedno. Standardan repertoar su mu izgubljene lopte za 1 na 0 kontru, ili koraci u polasku. I deluje da nije nimalo poradio na tome otkad je dosao u KKP.
Recommended Posts