DameTime Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Loše sam raspoložena i onda pustim KKP, valjda sam mislila da će oni da me oraspolože. 😂 4
Elevator Operater Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ekipa za proucavanje i cautionary tale o tome kako ne praviti sportski tim.
kojihit Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 minute ago, DameTime said: Loše sam raspoložena i onda pustim KKP, valjda sam mislila da će oni da me oraspolože. 😂 Dejmaro sis do you need a hug 😂 1
DameTime Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Just now, kojihit said: Dejmaro sis do you need a hug 😂 I really do 😂🫠 1
Don Dusko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 3 minutes ago, DameTime said: Loše sam raspoložena i onda pustim KKP, valjda sam mislila da će oni da me oraspolože. 😂 1 minute ago, kojihit said: Dejmaro sis do you need a hug 😂 Cutite niste gledali danas kkcz ja cu se utopiti ako me temperatura ne dokusuri. 2
DameTime Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Just now, le piaf said: Svi da puše kurac, To bi im još i bila nagrada, a toliko su loši da ne zaslužuju ni da nekom popuše kurac. 1 1
le piaf Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Just now, DameTime said: To bi im još i bila nagrada, a toliko su loši da ne zaslužuju ni da nekom popuše kurac. Bogami i tebi prekipelo 😳
Xpert Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 minutes ago, le piaf said: Svi da puše kurac, sem brata Bonge On da trenira sut za 3. 2
Elevator Operater Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Od ove ekipe su digli ruke i Zeljko i navijaci i sami bogovi kosarke. Kad se i odigra nesto smsileno i stvori pozicija, prosto nece da moze da se pogodi. 1
DameTime Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 minute ago, le piaf said: Bogami i tebi prekipelo 😳 Ma jok, čini ti se. 😂
kojihit Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 3 minutes ago, DameTime said: I really do 😂🫠 Come here sis,i got you 1
realno *w Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago ahahha bacanja Lopta na zemlji u trenutku faula, sve vam jebem nenormalno 1
Elevator Operater Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Just now, realno *w said: ahahha bacanja Lopta na zemlji u trenutku faula, sve vam jebem nenormalno To i ono fudbalsko pustanje prednosti...potpuno obesmisljavaju koriscenje malih faulova. Tu se hitno mora nesto menjati inace EL kosarka postaje negledljiva.
NikadProtivŽelimira Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Još gledaju carevi, i kažu bacanja. Ni znanja, ni sreće, ni poštenog suđenja.
realno *w Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Znači vide da je faul na zemlji, ali kažu "ej nećemo da sviramo taj na zemlji, nego ovaj drugi kad je uhvatio loptu".
Stiletto Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 minute ago, realno *w said: ahahha bacanja Lopta na zemlji u trenutku faula, sve vam jebem nenormalno Barselona, Madrid, Istanbul, Atina... menjaju se svirači u narandžastom ali muzika uvek ista. 1
kojihit Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 7 minutes ago, Don Dusko said: Cutite niste gledali danas kkcz ja cu se utopiti ako me temperatura ne dokusuri. Nemoj dule nije vredno toga Ja sam.gledala doduse kkcz, solidne implementacije Ćelafuta
le piaf Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 3 minutes ago, Xpert said: On da trenira sut za 3. Bonga je pošten igrač. Dragocen svakoj ekipi koja nije mrtvi Partizan i kad mu nisu saigrači kompletni idioti. 1
Jakob Aman Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Kako tupavo Dvejn izgleda kad dize ruke kao da uplasi protivnickog sutera...
Elevator Operater Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Da li cu ikada doziveti da vidim obrnut scenario, kako rival gubi loptu, a onda mi to najsurovije i hirurski najstrozije kaznjavamo trojkom iz ugla... Jos vaznije, da li cu ikada doziveti da vidim kako pravimo razliku i apsolutno se ne sekiram da li cemo je prosuti, kao sada navijac bilo kojeg naseg protivnika.
Recommended Posts