Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, DameTime said:

Loše sam raspoložena i onda pustim KKP, valjda sam mislila da će oni da me oraspolože. 😂

Dejmaro sis do you need a hug 😂

• Love 1
Posted
3 minutes ago, DameTime said:

Loše sam raspoložena i onda pustim KKP, valjda sam mislila da će oni da me oraspolože. 😂

1 minute ago, kojihit said:

Dejmaro sis do you need a hug 😂

Cutite niste gledali danas kkcz ja cu se utopiti ako me temperatura ne dokusuri.

• Tuzno 2
Posted
Just now, le piaf said:

Svi da puše kurac, 

To bi im još i bila nagrada, a toliko su loši da ne zaslužuju ni da nekom popuše kurac.

• Like 1
  • Love 1
Posted
Just now, DameTime said:

To bi im još i bila nagrada, a toliko su loši da ne zaslužuju ni da nekom popuše kurac.

Bogami i tebi prekipelo 😳

Posted
Just now, realno *w said:

ahahha bacanja

Lopta na zemlji u trenutku faula, sve vam jebem nenormalno

To i ono fudbalsko pustanje prednosti...potpuno obesmisljavaju koriscenje malih faulova. Tu se hitno mora nesto menjati inace EL kosarka postaje negledljiva.

Posted
1 minute ago, realno *w said:

ahahha bacanja

Lopta na zemlji u trenutku faula, sve vam jebem nenormalno

Barselona, Madrid, Istanbul, Atina... menjaju se svirači u narandžastom ali muzika uvek ista.

• Like 1
Posted
7 minutes ago, Don Dusko said:

Cutite niste gledali danas kkcz ja cu se utopiti ako me temperatura ne dokusuri.

Nemoj dule nije vredno toga

Ja sam.gledala doduse kkcz, solidne implementacije Ćelafuta

Posted
3 minutes ago, Xpert said:

On da trenira sut za 3.

Bonga je pošten igrač. Dragocen svakoj ekipi koja nije mrtvi Partizan i kad mu nisu saigrači kompletni idioti. 

• Like 1
Posted

Da li cu ikada doziveti da vidim obrnut scenario, kako rival gubi loptu, a onda mi to najsurovije i hirurski najstrozije kaznjavamo trojkom iz ugla...

Jos vaznije, da li cu ikada doziveti da vidim kako pravimo razliku i apsolutno se ne sekiram da li cemo je prosuti, kao sada navijac bilo kojeg naseg protivnika.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...