Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Stiletto said:

Šut iz igre 5/18, ovo nije košarka, ovo je sabotaža.

Igra svako za sebe, ne za tim. Nista drugo ne mozes dobiti, sem ovog smeca.

Posted (edited)

Vanja brate idi u picku materinu sa tvojim sutevima,veze nema covek

Ocokolja veze nema, ja bi ih bolje vodio

Edited by Coz29
Posted (edited)

Vanja je verovatno najsramotniji kapiten kojeg smo imali u istoriji. Najvece moguce jaje od igraca.

Edited by Xpert
  • Like 3
Posted

Kad smo kod jedine nase prednosti veceras....Ja sam prvi letos rekao (i ispao glup) da je bolje sto smo doveli Dzabarija nego Čimea... ali koliko cujem, nakon sto je odbio nas, Zvezda je bila pametna i ponudila vise i zavrsila posao. S obzirom koliko smo platili ovu bezobraznu dvorsku budalu, verujem da je Zvezda bas obila banku. Ali tako se to radi i isplatice im se visestruko 

*prednosti u smislu, Čime bi nalupao ove naše centre i uzeo sve skokove.

Posted

Zamisli kapiten si kluba koji voliš, gde si odrastao i postao košarkaš, u svom gradu, i sisica si. Pa moj Vanja, imaš li bar jedan testis. Milton je takođe nebitan tip. 

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Elevator Operater said:

Kad smo kod jedine nase prednosti veceras....Ja sam prvi letos rekao (i ispao glup) da je bolje sto smo doveli Dzabarija nego Čimea... ali koliko cujem, nakon sto je odbio nas, Zvezda je bila pametna i ponudila vise i zavrsila posao. S obzirom koliko smo platili ovu bezobraznu dvorsku budalu, verujem da je Zvezda bas obila banku. Ali tako se to radi i isplatice im se visestruko 

*prednosti u smislu, Čime bi nalupao ove naše centre i uzeo sve skokove.

Jabula je makar zdrav i takav manje koristan od Monekea koji nece ni igrati 😂 

Posted

Iz Arene ...pevaju Vujadinu...ok otpevaj,znamo da je derpe... Ali umesto da zvizdimo,vrsimo pritisak kada komsije napadaju kop peva neke pesme...pocinju da podsecaju na ultracop sa severa...Dzabari tuga,Vanja jos  veća...Jedino dobro prozivanje Hulje i odbijanje neimara da se prikljuce...

Posted
3 minutes ago, Coz29 said:

Jabula je makar zdrav i takav manje koristan od Monekea koji nece ni igrati 😂 

Debeli bagrem obesmislio onu frazu availability is the best ability

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Parker je, bez dileme, najveci fail u istoriji ovog kluba. Najskuplji igrac ikad koji je apsolutna stetocina. Kad je na parketu, korisniji je za protivnika.

Edited by Xpert
Posted
2 minutes ago, Jakob Aman said:

Osetkovski ni sekund. Vazno je da pundja coskari.

Pa ne moze Jabula na klubu, Ocokolja se boji da ne naruši hemiju u ekipi

Majku li im svima