Jump to content

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, le piaf said:

Ne mogu, trudim se, ali ne mogu da navijam za njih. Nose dres mog kluba, a ja ne mogu, ne mogu majke mi. Gade mi se. Da li je sve u redu sa mnom, oseća li se još neko ovako loše? 

Osecam se lose sto ce, zbog stvari kojima je doprinela i ova banda, klub biti izopsten od buducih pojacanja, kao da nosimo zarazu.

Verujem da i sada ima pokoji igrac koji nije bezobraznik poput Bonge i Brauna (mozda sam u zabludi) koji ce jedva cekati da pobegne. Taj deo me boli. Ali jbg, ne moze se poimence navoditi ko je sta i kako, to bi vec bilo opasno za neke.

Posted
Just now, Ludi za Poli said:

Gdje je onaj sto je mitomanisao o Calathesu kao korisnom igracu? Kakvo smece od igraca, nestvarno mi se gadi cak i u ovakvoj situaciji. 

pdf obavestenja.

Posted
3 minutes ago, Elevator Operater said:

Osecam se lose sto ce, zbog stvari kojima je doprinela i ova banda, klub biti izopsten od buducih pojacanja, kao da nosimo zarazu.

Verujem da i sada ima pokoji igrac koji nije bezobraznik poput Bonge i Brauna (mozda sam u zabludi) koji ce jedva cekati da pobegne. Taj deo me boli. Ali jbg, ne moze se poimence navoditi ko je sta i kako, to bi vec bilo opasno za neke.

Ne znam šta da ti kažem brate, nikad nisam ovo osetio prema igračima svog kluba. Radovao sam se utakmici i da vidim kako ćemo pozdraviti Željka, ali mi je sad toliko mučno da gledam da ne verujem da ću izdržati do kraja. 

• Like 3
Posted

Hipoteticki i psiholoski gledano, da li mislite da ce ovi igraci opet pridobiti navijace ako se budu borili bez prestanka do samog kraja EL i ako naredjaju pobede gde dolazimo u aktivnu borbu za plej-in? Jasno da ce to u startu jos vise razbesneti navijace jer se nisu cimali za Zeljka, ali da li ce taj bes popustiti u tom slucaju? 

Znajuci mentalitet naseg naroda, mislim da ce bes popustiti. Ali znajuci ove igrace, mislim da cemo kurac naredjati pobede, sve i da lete u reklame.

• Like 1
Posted

Opstrukcija navijača je jedino sto mozemo uraditi da dodje do promene u upravi. Mislim da se smeni Ostoja, dovede Džile npr da bi navijači stali iza ekipe i igraca i pružili podrsku.

Sa Ostojom na celu ocekujem da ce svaka utakmica biti ovakva.

Najbolje sto moze da se je da gubimo svaku sa sto većom razlikom.

Nama rezltat nije bitan vise, bitne su promene

• Like 1
Posted

Zeljko je vjerovatno jedan od najboljih trenera svih vremena evropske kosarke (i sire), ovi igraci zasluzuju ovo tu nema greske, al moram pitati bez ikakve namjere da provociram, smatrate li da je zeljko nakon one sezone sa realom vodio bezgresno posao, posto smatram da sto odabir igraca u odredjenom trenutku, odabiru igraca (jabari parker) i samo vodjenje utakmice nisu bili dobri u dosta situacija, uz duzno postovanje prema svemu sto je napravio i sto treba da ima blanko odrijesene ruke do kad pozeli u ovom klubu. Situacije sa dosta igraca kao napr u nekim situacijama Aleksa kojeg nikad nebih otpustio, odigra bruka jednu cetvrtinu i onda ga nema naredne dvije itd...

Posted
8 minutes ago, Steve Gerrard said:

Zeljko je vjerovatno jedan od najboljih trenera svih vremena evropske kosarke (i sire), ovi igraci zasluzuju ovo tu nema greske, al moram pitati bez ikakve namjere da provociram, smatrate li da je zeljko nakon one sezone sa realom vodio bezgresno posao, posto smatram da sto odabir igraca u odredjenom trenutku, odabiru igraca (jabari parker) i samo vodjenje utakmice nisu bili dobri u dosta situacija, uz duzno postovanje prema svemu sto je napravio i sto treba da ima blanko odrijesene ruke do kad pozeli u ovom klubu. Situacije sa dosta igraca kao napr u nekim situacijama Aleksa kojeg nikad nebih otpustio, odigra bruka jednu cetvrtinu i onda ga nema naredne dvije itd...

Kako vam vise ne dosadi da zvacete jednu te istu pricu i stajete na muku ljudima. Jbt, pored svega i na live temi otvaranje ociju

• Like 3
Posted
4 minutes ago, Leo said:

Kako vam vise ne dosadi da zvacete jednu te istu pricu i stajete na muku ljudima. Jbt, pored svega i na live temi otvaranje ociju

Imaj razumevanja, samo se trista hiljada puta pisalo o Željkovim greškama.

Posted

Zove ga Fokman? Bože dragi... Komentarori su počeli da izmišljaju imena, pored standardnih anglicizama, kako bi ispali valjda pametniji, posebniji, šta li...

Posted
4 minutes ago, Don Dusko said:

Jabari nije busio trenera.On jednostavno ne moze vise.

Treba gledati da ga se silbuje.

Mislis, da se Nejpiruje 🙂 

• Like 2