Elevator Operater Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago 5 minutes ago, le piaf said: Ne mogu, trudim se, ali ne mogu da navijam za njih. Nose dres mog kluba, a ja ne mogu, ne mogu majke mi. Gade mi se. Da li je sve u redu sa mnom, oseća li se još neko ovako loše? Osecam se lose sto ce, zbog stvari kojima je doprinela i ova banda, klub biti izopsten od buducih pojacanja, kao da nosimo zarazu. Verujem da i sada ima pokoji igrac koji nije bezobraznik poput Bonge i Brauna (mozda sam u zabludi) koji ce jedva cekati da pobegne. Taj deo me boli. Ali jbg, ne moze se poimence navoditi ko je sta i kako, to bi vec bilo opasno za neke.
Ludi za Poli Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago Gdje je onaj sto je mitomanisao o Calathesu kao korisnom igracu? Kakvo smece od igraca, nestvarno mi se gadi cak i u ovakvoj situaciji. 1
Don Dusko Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago Just now, Ludi za Poli said: Gdje je onaj sto je mitomanisao o Calathesu kao korisnom igracu? Kakvo smece od igraca, nestvarno mi se gadi cak i u ovakvoj situaciji. pdf obavestenja.
le piaf Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago 3 minutes ago, Elevator Operater said: Osecam se lose sto ce, zbog stvari kojima je doprinela i ova banda, klub biti izopsten od buducih pojacanja, kao da nosimo zarazu. Verujem da i sada ima pokoji igrac koji nije bezobraznik poput Bonge i Brauna (mozda sam u zabludi) koji ce jedva cekati da pobegne. Taj deo me boli. Ali jbg, ne moze se poimence navoditi ko je sta i kako, to bi vec bilo opasno za neke. Ne znam šta da ti kažem brate, nikad nisam ovo osetio prema igračima svog kluba. Radovao sam se utakmici i da vidim kako ćemo pozdraviti Željka, ali mi je sad toliko mučno da gledam da ne verujem da ću izdržati do kraja. 3
Elevator Operater Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago Hipoteticki i psiholoski gledano, da li mislite da ce ovi igraci opet pridobiti navijace ako se budu borili bez prestanka do samog kraja EL i ako naredjaju pobede gde dolazimo u aktivnu borbu za plej-in? Jasno da ce to u startu jos vise razbesneti navijace jer se nisu cimali za Zeljka, ali da li ce taj bes popustiti u tom slucaju? Znajuci mentalitet naseg naroda, mislim da ce bes popustiti. Ali znajuci ove igrace, mislim da cemo kurac naredjati pobede, sve i da lete u reklame. 1
nemanjaol Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago Zao mi je za Pokua, nadam se da se ipak malo uplasio i da nije neka ultra gadna povreda 2
Coz29 Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago Opstrukcija navijača je jedino sto mozemo uraditi da dodje do promene u upravi. Mislim da se smeni Ostoja, dovede Džile npr da bi navijači stali iza ekipe i igraca i pružili podrsku. Sa Ostojom na celu ocekujem da ce svaka utakmica biti ovakva. Najbolje sto moze da se je da gubimo svaku sa sto većom razlikom. Nama rezltat nije bitan vise, bitne su promene 1
le piaf Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago Da, čini se da za sad Bonga i Kalates dobijaju aplauze
Steve Gerrard Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago Zeljko je vjerovatno jedan od najboljih trenera svih vremena evropske kosarke (i sire), ovi igraci zasluzuju ovo tu nema greske, al moram pitati bez ikakve namjere da provociram, smatrate li da je zeljko nakon one sezone sa realom vodio bezgresno posao, posto smatram da sto odabir igraca u odredjenom trenutku, odabiru igraca (jabari parker) i samo vodjenje utakmice nisu bili dobri u dosta situacija, uz duzno postovanje prema svemu sto je napravio i sto treba da ima blanko odrijesene ruke do kad pozeli u ovom klubu. Situacije sa dosta igraca kao napr u nekim situacijama Aleksa kojeg nikad nebih otpustio, odigra bruka jednu cetvrtinu i onda ga nema naredne dvije itd...
Igor_ Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago Nauci Ocokoljic Parkera da igra odbranu za par dana😂
Luchifer89 Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago 4 minutes ago, Igor_ said: Nauci Ocokoljic Parkera da igra odbranu za par dana😂 Kako da ne... Kaminski je Vesa Petrović za ovu pizdu 4
Alek The Great Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago 5 minutes ago, Igor_ said: Nauci Ocokoljic Parkera da igra odbranu za par dana😂 Ma imao je on i ranije momente u odbrani 1na1, ali timska je tamo gde se gubi.
Leo Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago 8 minutes ago, Steve Gerrard said: Zeljko je vjerovatno jedan od najboljih trenera svih vremena evropske kosarke (i sire), ovi igraci zasluzuju ovo tu nema greske, al moram pitati bez ikakve namjere da provociram, smatrate li da je zeljko nakon one sezone sa realom vodio bezgresno posao, posto smatram da sto odabir igraca u odredjenom trenutku, odabiru igraca (jabari parker) i samo vodjenje utakmice nisu bili dobri u dosta situacija, uz duzno postovanje prema svemu sto je napravio i sto treba da ima blanko odrijesene ruke do kad pozeli u ovom klubu. Situacije sa dosta igraca kao napr u nekim situacijama Aleksa kojeg nikad nebih otpustio, odigra bruka jednu cetvrtinu i onda ga nema naredne dvije itd... Kako vam vise ne dosadi da zvacete jednu te istu pricu i stajete na muku ljudima. Jbt, pored svega i na live temi otvaranje ociju 2
Don Dusko Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago Jabari nije busio trenera.On jednostavno ne moze vise. Treba gledati da ga se silbuje. 3
Barkley#34 Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago 4 minutes ago, Leo said: Kako vam vise ne dosadi da zvacete jednu te istu pricu i stajete na muku ljudima. Jbt, pored svega i na live temi otvaranje ociju Imaj razumevanja, samo se trista hiljada puta pisalo o Željkovim greškama.
Dzo23 Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago Zove ga Fokman? Bože dragi... Komentarori su počeli da izmišljaju imena, pored standardnih anglicizama, kako bi ispali valjda pametniji, posebniji, šta li...
TripleJ Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago 4 minutes ago, Don Dusko said: Jabari nije busio trenera.On jednostavno ne moze vise. Treba gledati da ga se silbuje. Mislis, da se Nejpiruje 🙂 2
Dzep Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago 14 minutes ago, Igor_ said: Nauci Ocokoljic Parkera da igra odbranu za par dana😂 Daj ne zajebavaj, bivši igrač
Jakob Aman Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago Vanja je isto posebna prica. Ne znam kako bih ga opisao. Ove Amere lelemude boli uvo ali on je bas sramotno slab.
Don Dusko Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago Just now, TripleJ said: Mislis, da se Nejpiruje 🙂 Hahahahahaha isti slucaj, toliki hajp a nakraju da ne kazem sta.
Recommended Posts