Papanikolesku Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Možda i najgore poluvreme neke evroligaške utakmice ove sezone. Rame uz rame sa Fener Zvezda. 2
Elevator Operater Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ovi ce da se dozovu pameti u 2/2. Hocemo li to napokon i mi? Imamo li tu pamet i zasto ne?
Coz29 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Elevator Operater said: Ovi ce da se dozovu pameti u 2/2. Hocemo li to napokon i mi? Imamo li tu pamet i zasto ne? Sad ces da vidiš brate kako ce nas istamburati u trecoj
Kosjan Willavić Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Marvin said: Braćo vodimo 😅 I nas vrane gavrane ste pretekli sa kuknjavom 😄 1
Elevator Operater Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago "we just have to keep playing smart" Ludi Savo, onoj ribi novinarki. Za vise od posta.. 10
Luchifer89 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ja bi počeo 3qt sa Džabuladinom na kecu. Ljudi, prebacite kanal, niste spremni za masakr koji sledi
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Poluvreme...reklame na areni. Kako je tužno da se jedan Petar Božović ovako degradira reklamirajući smrdlhivu kladionicu. 2
nemanjaol Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Govor tela nase ekipe je bas los. Igraci sa klupe uopste ne reaguju na situaciju na terenu. Imamo samo par igraca koji nisu ubijeni u pojam, cak i Bonga je poceo da pada. Jedino brat Duane igra svoju igru 😄 ja ga ozbiljno sve vise gotivim, pravi sranja ali mu je stalo i ne krije se ko picka 3
Elevator Operater Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Kosjan Willavić said: I nas vrane gavrane ste pretekli sa kuknjavom 😄 Izvini, ali ne mozes da gledas ovo celo poluvreme i da onda izjavis da se preteruje u bilo cemu. Nesto mi govori da pricas napamet.
Jakob Aman Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Koliko bi para na kladionici uzeli na nase vodjstvo na poluvremenu...
Son_of_a_gun Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Jel sad trenutak da se prebaci kanal, ima Pelagijin venac na B92? 1 2
Kosjan Willavić Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Elevator Operater said: Izvini, ali ne mozes da gledas ovo celo poluvreme i da onda izjavis da se preteruje u bilo cemu. Nesto mi govori da pricas napamet. Slazem se da igrate lose, ali opet vodite 4 poena jer je i Monako grozan veceras. Bolje dobiti hrkljus poen razlike nego izgubiti fenomenalnu utakmicu sa toliko
Jakob Aman Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Son_of_a_gun said: Jel sad trenutak da se prebaci kanal, ima Pelagijin venac na B92? Mi vise licimo na originalnu Petriju. 1
Shonewizard Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago If you don't like this, you don't like Partizan basketball... 10 minuta sa igračem manje, ali okej smo. Da ih spustimo na ispod 65 poena, i imamo W. 1
Elevator Operater Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Son_of_a_gun said: Jel sad trenutak da se prebaci kanal, ima Pelagijin venac na B92? Ako volis sebe i svoje zdravlje, moras prebaciti, nema mesta dilemi. Ja cu da razmislim jer sam i privatno upao u fazu gde smatram da ne zasluzujem lepe stvari. 1 minute ago, Kosjan Willavić said: Slazem se da igrate lose, ali opet vodite 4 poena jer je i Monako grozan veceras. Bolje dobiti hrkljus poen razlike nego izgubiti fenomenalnu utakmicu sa toliko Da, ali sanse da oni nastave ovako uopste nisu velike. Previse je tu kvaliteta 1
Papanikolesku Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Možemo li jednu 3/4 pobediti, ajte molim vas malo razuma i smislene košarke. Ovi su bez Jamesa verovatno do 4/4, stisnite se i odigrajte ko ljudi.
Barkley#34 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Papanikolesku said: Možemo li jednu 3/4 pobediti, ajte molim vas malo razuma i smislene košarke. Ovi su bez Jamesa verovatno do 4/4, stisnite se i odigrajte ko ljudi. Ovaj, u prošlom meču smo se raspali tek u 4/4. 1
Luchifer89 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, JPM said: Poluvreme...reklame na areni. Kako je tužno da se jedan Petar Božović ovako degradira reklamirajući smrdlhivu kladionicu. Jedan Petar Božović je govno već duže vreme. Čovek sa Tumana uleće u superbet
Volter Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, kojihit said: Jesmo li živi Za sada je sve u redu. Organizovali smo ovaj današnji skup na temi kao studenti, tu je i tim redara, takođe je prisutan i medicinski tim. Skupu prisustvuje 17.200 navijača i za sada protiče bez incidenata. 1
Shonewizard Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, Papanikolesku said: Možemo li jednu 3/4 pobediti, ajte molim vas malo razuma i smislene košarke. Ovi su bez Jamesa verovatno do 4/4, stisnite se i odigrajte ko ljudi. 19-15 protiv Olija. Pazi šta želiš 😁
wrach Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kakav je ovo koktel Zicer Mali faul za 2+1 Otvorena trojka za Monako Dzabari djubre Sudijski bezobrazluk I posle toga ne mogu ni da se radujem kad daju kos. P.S. Dzabari nije slusao poslednja dva tajmauta, smeje se okolo, Zeljko ga bodri, daje ruke- ovaj nesto mlitavo prolazi; izlazi odvojeno od ostatka ekipe na drugi izlaz, muka mi je od lika.
Recommended Posts