Papanikolesku Posted November 11 Posted November 11 Možda i najgore poluvreme neke evroligaške utakmice ove sezone. Rame uz rame sa Fener Zvezda. 2
Elevator Operater Posted November 11 Posted November 11 Ovi ce da se dozovu pameti u 2/2. Hocemo li to napokon i mi? Imamo li tu pamet i zasto ne?
Coz29 Posted November 11 Posted November 11 Just now, Elevator Operater said: Ovi ce da se dozovu pameti u 2/2. Hocemo li to napokon i mi? Imamo li tu pamet i zasto ne? Sad ces da vidiš brate kako ce nas istamburati u trecoj
Kosjan Willavić Posted November 11 Posted November 11 Just now, Marvin said: Braćo vodimo 😅 I nas vrane gavrane ste pretekli sa kuknjavom 😄 1
Elevator Operater Posted November 11 Posted November 11 "we just have to keep playing smart" Ludi Savo, onoj ribi novinarki. Za vise od posta.. 11
Luchifer89 Posted November 11 Posted November 11 Ja bi počeo 3qt sa Džabuladinom na kecu. Ljudi, prebacite kanal, niste spremni za masakr koji sledi
JPM Posted November 11 Posted November 11 Poluvreme...reklame na areni. Kako je tužno da se jedan Petar Božović ovako degradira reklamirajući smrdlhivu kladionicu. 2
nemanjaol Posted November 11 Posted November 11 Govor tela nase ekipe je bas los. Igraci sa klupe uopste ne reaguju na situaciju na terenu. Imamo samo par igraca koji nisu ubijeni u pojam, cak i Bonga je poceo da pada. Jedino brat Duane igra svoju igru 😄 ja ga ozbiljno sve vise gotivim, pravi sranja ali mu je stalo i ne krije se ko picka 4
Elevator Operater Posted November 11 Posted November 11 Just now, Kosjan Willavić said: I nas vrane gavrane ste pretekli sa kuknjavom 😄 Izvini, ali ne mozes da gledas ovo celo poluvreme i da onda izjavis da se preteruje u bilo cemu. Nesto mi govori da pricas napamet.
Jakob Aman Posted November 11 Posted November 11 Koliko bi para na kladionici uzeli na nase vodjstvo na poluvremenu...
Son_of_a_gun Posted November 11 Author Posted November 11 Jel sad trenutak da se prebaci kanal, ima Pelagijin venac na B92? 1 2
Kosjan Willavić Posted November 11 Posted November 11 Just now, Elevator Operater said: Izvini, ali ne mozes da gledas ovo celo poluvreme i da onda izjavis da se preteruje u bilo cemu. Nesto mi govori da pricas napamet. Slazem se da igrate lose, ali opet vodite 4 poena jer je i Monako grozan veceras. Bolje dobiti hrkljus poen razlike nego izgubiti fenomenalnu utakmicu sa toliko
Jakob Aman Posted November 11 Posted November 11 1 minute ago, Son_of_a_gun said: Jel sad trenutak da se prebaci kanal, ima Pelagijin venac na B92? Mi vise licimo na originalnu Petriju. 1
Shonewizard Posted November 11 Posted November 11 If you don't like this, you don't like Partizan basketball... 10 minuta sa igračem manje, ali okej smo. Da ih spustimo na ispod 65 poena, i imamo W. 1
Elevator Operater Posted November 11 Posted November 11 Just now, Son_of_a_gun said: Jel sad trenutak da se prebaci kanal, ima Pelagijin venac na B92? Ako volis sebe i svoje zdravlje, moras prebaciti, nema mesta dilemi. Ja cu da razmislim jer sam i privatno upao u fazu gde smatram da ne zasluzujem lepe stvari. 1 minute ago, Kosjan Willavić said: Slazem se da igrate lose, ali opet vodite 4 poena jer je i Monako grozan veceras. Bolje dobiti hrkljus poen razlike nego izgubiti fenomenalnu utakmicu sa toliko Da, ali sanse da oni nastave ovako uopste nisu velike. Previse je tu kvaliteta 1
Papanikolesku Posted November 11 Posted November 11 Možemo li jednu 3/4 pobediti, ajte molim vas malo razuma i smislene košarke. Ovi su bez Jamesa verovatno do 4/4, stisnite se i odigrajte ko ljudi.
Barkley#34 Posted November 11 Posted November 11 Just now, Papanikolesku said: Možemo li jednu 3/4 pobediti, ajte molim vas malo razuma i smislene košarke. Ovi su bez Jamesa verovatno do 4/4, stisnite se i odigrajte ko ljudi. Ovaj, u prošlom meču smo se raspali tek u 4/4. 1
Luchifer89 Posted November 11 Posted November 11 4 minutes ago, JPM said: Poluvreme...reklame na areni. Kako je tužno da se jedan Petar Božović ovako degradira reklamirajući smrdlhivu kladionicu. Jedan Petar Božović je govno već duže vreme. Čovek sa Tumana uleće u superbet
Volter Posted November 11 Posted November 11 1 minute ago, kojihit said: Jesmo li živi Za sada je sve u redu. Organizovali smo ovaj današnji skup na temi kao studenti, tu je i tim redara, takođe je prisutan i medicinski tim. Skupu prisustvuje 17.200 navijača i za sada protiče bez incidenata. 1
Shonewizard Posted November 11 Posted November 11 4 minutes ago, Papanikolesku said: Možemo li jednu 3/4 pobediti, ajte molim vas malo razuma i smislene košarke. Ovi su bez Jamesa verovatno do 4/4, stisnite se i odigrajte ko ljudi. 19-15 protiv Olija. Pazi šta želiš 😁
wrach Posted November 11 Posted November 11 Kakav je ovo koktel Zicer Mali faul za 2+1 Otvorena trojka za Monako Dzabari djubre Sudijski bezobrazluk I posle toga ne mogu ni da se radujem kad daju kos. P.S. Dzabari nije slusao poslednja dva tajmauta, smeje se okolo, Zeljko ga bodri, daje ruke- ovaj nesto mlitavo prolazi; izlazi odvojeno od ostatka ekipe na drugi izlaz, muka mi je od lika.
Recommended Posts