Coz29 Posted November 11 Posted November 11 Just now, Elevator Operater said: Na ivici sam da budem banovan. Isto brate pun mi kurac vise svega
Xpert Posted November 11 Posted November 11 Sto je najgore i Monako je ocajan kao i mi. Ako ne i jeziviji. Bukvano antipropaganda kosarke. 6
Coz29 Posted November 11 Posted November 11 (edited) 2 minutes ago, Xpert said: Sto je najgore i Monako je ocajan kao i mi. Ako ne i jeziviji. Bukvano antipropaganda kosarke. Ubacili smo ih u naš ritam Pogledaj ovo Edited November 11 by Coz29
Barkley#34 Posted November 11 Posted November 11 1 minute ago, Xpert said: Sto je najgore i Monako je ocajan kao i mi. Ako ne i jeziviji. Bukvano antipropaganda kosarke. Spustiš ih u svoje blato pa ih dobiješ na iskustvo.
Don Dusko Posted November 11 Posted November 11 Just now, Barkley#34 said: Spustiš ih u svoje blato pa ih dobiješ na iskustvo. A bilo bi ono wtf da izgubite.
Papanikolesku Posted November 11 Posted November 11 Da li u ovom klubu postoji jedan čovek sa pozitivnim koeficijentom inteligencije? 😹 1
Xpert Posted November 11 Posted November 11 Kakav faul Pokusevskog. Pa dal te je bar malo sramota, bednice jedan? 1
Alek The Great Posted November 11 Posted November 11 Stisli u odbrani, ali sa jednim napadacem se ovo ne moze dobiti.
Elevator Operater Posted November 11 Posted November 11 Zamisli horor da na 4 rotiras do sad nevidjeno raspalog Parkera i mekanu pizdu Pokusevskog. Sta li je Dilan zasrao, kad mora ovo. Daj i Murinena, jebao vas Bog. Koga bilo. 1
Eddard Posted November 11 Posted November 11 Gde je Hakinen? Gore od ove dvojice rekreativaca ne može
Elevator Operater Posted November 11 Posted November 11 Jel ne moze celendz za faul u napadu? Prvo ono sa Bongom, sad ovo. Faula videlo nije. 1
Papanikolesku Posted November 11 Posted November 11 A pazi Želimira što ne bi ubacio Osetkovskog bar 2 minuta na četiri, čisto da vidimo kako sve to izgleda 😹
Jakob Aman Posted November 11 Posted November 11 Srecom pa su i ovi u kurcu, inace bi nas otresli do sad
Recommended Posts