realno *w Posted October 31 Posted October 31 5 minutes ago, JPM said: Svidja mi se ovo sa dva centra. Obojica su pokretni a i kapiraju se dobro. Da li ce Parker celu da odsedi? Meni ne. Ima dobrih strana, ali bez pleja + 2 centra, užasan spejsing.
Wingwalker Posted October 31 Posted October 31 (edited) Tajrik je za ovog salonca Gomeza spejs šatl. Edited October 31 by Wingwalker
DameTime Posted October 31 Posted October 31 Sami su sebi najteži protivnik. Pa da vidimo mogu li do pobede.
Barkley#34 Posted October 31 Posted October 31 Ne mogu ni da pohvatam sve u ovom haosu ali mi miriše da ćemo iskopati ovo nekako. 1
Elevator Operater Posted October 31 Posted October 31 Nadam se da ovo nisu bacanja za Toku. Ako jesu, sudije su retardi. Moja baba moze da zamlati rukama na gore posle pistaljke.
Coz29 Posted October 31 Posted October 31 Ja bas volim ovaj hrkljus, ovo je za mene kosarka iskreno 3
Shonewizard Posted October 31 Posted October 31 Samoooo malo više strpljenja na obje strane, i može ovo da se uzme
DameTime Posted October 31 Posted October 31 Baš da vidim kako ćete prizivati hrkljuš protiv šuterski (još) potentnijih ekipa. Jeste da sve kreće iz odbrane, ali ne može svaka utakmica da se dobije na krke-džake. Wash je luuuud! 3 minutes ago, Eddard said: Nego, gde pumpanje 🤨? Bilo, prespavao si izgleda. 😄
Coz29 Posted October 31 Posted October 31 A i ja našao kad ću cigare da ostavljam Jooooj majkkooi Jbt vadi vasingtona kad je u ritmu i usere nas totalno Zeljko glavom i bradom Ja ne znam koji je njemu kurac
Elevator Operater Posted October 31 Posted October 31 Nestaje goriva i ideja u napadu. Tesko cemo ovo preterati preko cilja.
Eddard Posted October 31 Posted October 31 2 minutes ago, DameTime said: Bilo, prespavao si izgleda. 😄 Pola minuta ne računam. Nego Starac Fočo Toko jebe, pa ne vadi.
DameTime Posted October 31 Posted October 31 Umesto +6 samo +1. Moraju da se pogode ovakvi šutevi jbga. Just now, Eddard said: Pola minuta ne računam. E jebiga baš. :))
Recommended Posts