realno *w Posted Friday at 09:06 PM Posted Friday at 09:06 PM 5 minutes ago, JPM said: Svidja mi se ovo sa dva centra. Obojica su pokretni a i kapiraju se dobro. Da li ce Parker celu da odsedi? Meni ne. Ima dobrih strana, ali bez pleja + 2 centra, užasan spejsing.
Coz29 Posted Friday at 09:09 PM Posted Friday at 09:09 PM Sterling je večeras glup brate do jaja Nemoguce 1
Wingwalker Posted Friday at 09:09 PM Posted Friday at 09:09 PM (edited) Tajrik je za ovog salonca Gomeza spejs šatl. Edited Friday at 09:12 PM by Wingwalker
DameTime Posted Friday at 09:11 PM Posted Friday at 09:11 PM Sami su sebi najteži protivnik. Pa da vidimo mogu li do pobede.
Barkley#34 Posted Friday at 09:14 PM Posted Friday at 09:14 PM Ne mogu ni da pohvatam sve u ovom haosu ali mi miriše da ćemo iskopati ovo nekako. 1
Elevator Operater Posted Friday at 09:15 PM Posted Friday at 09:15 PM Nadam se da ovo nisu bacanja za Toku. Ako jesu, sudije su retardi. Moja baba moze da zamlati rukama na gore posle pistaljke.
Coz29 Posted Friday at 09:15 PM Posted Friday at 09:15 PM Ja bas volim ovaj hrkljus, ovo je za mene kosarka iskreno 3
Shonewizard Posted Friday at 09:16 PM Posted Friday at 09:16 PM Samoooo malo više strpljenja na obje strane, i može ovo da se uzme
DameTime Posted Friday at 09:18 PM Posted Friday at 09:18 PM Baš da vidim kako ćete prizivati hrkljuš protiv šuterski (još) potentnijih ekipa. Jeste da sve kreće iz odbrane, ali ne može svaka utakmica da se dobije na krke-džake. Wash je luuuud! 3 minutes ago, Eddard said: Nego, gde pumpanje 🤨? Bilo, prespavao si izgleda. 😄
Nini3112 Posted Friday at 09:19 PM Posted Friday at 09:19 PM Kako samo,bolje izgledate bez Jabarija jbt
Coz29 Posted Friday at 09:20 PM Posted Friday at 09:20 PM A i ja našao kad ću cigare da ostavljam Jooooj majkkooi Jbt vadi vasingtona kad je u ritmu i usere nas totalno Zeljko glavom i bradom Ja ne znam koji je njemu kurac
Elevator Operater Posted Friday at 09:21 PM Posted Friday at 09:21 PM Nestaje goriva i ideja u napadu. Tesko cemo ovo preterati preko cilja.
Eddard Posted Friday at 09:21 PM Posted Friday at 09:21 PM 2 minutes ago, DameTime said: Bilo, prespavao si izgleda. 😄 Pola minuta ne računam. Nego Starac Fočo Toko jebe, pa ne vadi.
DameTime Posted Friday at 09:21 PM Posted Friday at 09:21 PM Umesto +6 samo +1. Moraju da se pogode ovakvi šutevi jbga. Just now, Eddard said: Pola minuta ne računam. E jebiga baš. :))
Recommended Posts