Elevator Operater Posted Wednesday at 07:47 PM Posted Wednesday at 07:47 PM KKP kralj garbidz tajma i privida.
Patriota iz kauca Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kakva startna petorka…jurenje minusa u najavi. Ja ovo ne mogu više.. Ali moram zbog gomile mladih ljudi - Obradović Željko!!
Coz29 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ajmo momci, borbaaaaa Pa jebem mu mater sta se ispucavas Radi ono sto najbolje znas
Xpert Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Sut za 3 poena jednostavno ne zelimo da branimo. Fascinantno.
Alek The Great Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Da, ali Satoransky i Shengelia?! Ma daj. Ne sme Brown ovoliko da se trosi na prenosu.
Stiletto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Sad znam kako su se osećali navijači Albe prethodnih godina...
DameTime Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, Kosjan Willavić said: Tajrik kao Jokara Uze mi reči iz tastature. 😁 Vanja ide tri puta na ulaz i svaki put uspešan... Ne sećam se kad sam to poslednji put videla od njega. 1
Eddard Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 3 minutes ago, Stiletto said: Sad znam kako su se osećali navijači Albe prethodnih godina... Oni nisu baš ni mnogo očekivali 😁
Patriota iz kauca Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Pokuševski ide linijom napretka na dole..totalno neupotrebljiv a mislio sam da će biti role igrač ove godine.
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Vise probijanja treba, Vanji svaka cast, Sterling da pojaca isto. Tajrik dobar odbrambeno, ali opet glupe trojke primamo.
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Zelja i volja su tu. Mora to i Zeljko da isprati pravim rotacijama veceras. 1
DameTime Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, Elevator Operater said: Zelja i volja su tu. Mora to i Zeljko da isprati pravim rotacijama veceras. Zli jezici bi rekli da je on zajedno sa svojim stručnim štabom pripremio utakmicu i namenio uloge igračima.
Recommended Posts