Patriota iz kauca Posted October 31 Posted October 31 Kakva startna petorka…jurenje minusa u najavi. Ja ovo ne mogu više.. Ali moram zbog gomile mladih ljudi - Obradović Željko!!
Coz29 Posted October 31 Posted October 31 Ajmo momci, borbaaaaa Pa jebem mu mater sta se ispucavas Radi ono sto najbolje znas
Xpert Posted October 31 Posted October 31 Sut za 3 poena jednostavno ne zelimo da branimo. Fascinantno.
Alek The Great Posted October 31 Posted October 31 Da, ali Satoransky i Shengelia?! Ma daj. Ne sme Brown ovoliko da se trosi na prenosu.
Stiletto Posted October 31 Posted October 31 Sad znam kako su se osećali navijači Albe prethodnih godina...
DameTime Posted October 31 Posted October 31 Just now, Kosjan Willavić said: Tajrik kao Jokara Uze mi reči iz tastature. 😁 Vanja ide tri puta na ulaz i svaki put uspešan... Ne sećam se kad sam to poslednji put videla od njega. 1
Eddard Posted October 31 Posted October 31 3 minutes ago, Stiletto said: Sad znam kako su se osećali navijači Albe prethodnih godina... Oni nisu baš ni mnogo očekivali 😁
Patriota iz kauca Posted October 31 Posted October 31 Pokuševski ide linijom napretka na dole..totalno neupotrebljiv a mislio sam da će biti role igrač ove godine.
Elevator Operater Posted October 31 Posted October 31 Vise probijanja treba, Vanji svaka cast, Sterling da pojaca isto. Tajrik dobar odbrambeno, ali opet glupe trojke primamo.
Elevator Operater Posted October 31 Posted October 31 Zelja i volja su tu. Mora to i Zeljko da isprati pravim rotacijama veceras. 1
DameTime Posted October 31 Posted October 31 1 minute ago, Elevator Operater said: Zelja i volja su tu. Mora to i Zeljko da isprati pravim rotacijama veceras. Zli jezici bi rekli da je on zajedno sa svojim stručnim štabom pripremio utakmicu i namenio uloge igračima.
Recommended Posts