Xpert Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ja zaista ne razumem ovo sta mi igramo na obe strane parketa. Ovo nije kosarka.
Elevator Operater Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ko je napisao (zaboravih) da je Tajrik top 3 centra EL, svaka cast. Precenio si ga kao prosecni srbin golf dvojku. 1
Coz29 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Umesto da rasiri teren, on carina ubaci 3 centra haha Jeste legenda 1
realno *w Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Odlična postava Wash, Lakić, Parker, Bruno i Tajrik, tačno 3 minuta bez šuta na koš i jednog odbranjenog napada.
Elevator Operater Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Zeljko, molim te, daj makar malo argumenata onima koji mene love po forumu zarad tebe. 1
ChrisJudd Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Bitno je da nas kum nije pročitao. Petorke za izučavanje. 1
realno *w Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Tajrik šatro životinja, a kad drži loptu kao devojčica. Izbiju mu 10 puta po utakmici loptu koju drži sa dve ruke. 2
Smrtokapa Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Koliko bi Nidžo Ciglo značio u ovom meču... Ako se izuzme spejsing naravno. 1
Elevator Operater Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Tajrik trenutno igra 4...koliko je lud Zeks 😄
Xpert Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Brown je zaista uzasan... I to sad vec 4-5. utakmica u nizu.
fedor Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Pojeli smo ih ovaj pocetak druge cetvrtine, cista poezija Zeljka Obradovica sa ovom postavom. Da Sterling nije zaspao po obicaju jos bi bolje izgledalo.
Elevator Operater Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Bravo i za Bruna i za Savu, vise za cimanje nego za trojku. Posto opet nema nista od Dzabule, mora Sterling da se dozove. Jebote leb, ne mozemo da dobijemo nikoga ako nemamo pleja, ni beka i krilnog centra (po ucinku). Jebi se Dzabula, preplacena mazgo polumrtva.
Patriota iz kauca Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Dok Dvejn i Sterling imaju baterije bićemo u utakmici…to je otprilike do kraja trece četvrtine.
Smrtokapa Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Inače Sveti Sava je veoma poštovan u Bugarskoj. ☦️ 1
Barkley#34 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) Koliko god da ima čudnih stvari i grešaka u našoj igri, nismo otišli turistički. Gegamo se ali tu smo. Edited 23 hours ago by Barkley#34 2
Recommended Posts