bungalov Posted October 24 Posted October 24 1 minute ago, GameChanger said: Sta se desava na tribini? Opet pokusaj da se smiri pumpanje? Koliko celavaca treba da ucutka grobare?
Elevator Operater Posted October 24 Posted October 24 Jebote bog vise. Ovakvi mecevi se gube ma bacanjima. 1
Shonewizard Posted October 24 Posted October 24 Kapa dolje i njima, šutiraju za sve pare, ali i pogađaju
Coz29 Posted October 24 Posted October 24 Odvalicemo ih u drugom Nema šanse da šutiraju ceo meč ovako Ko od suta živi, od suta i umire
bungalov Posted October 24 Posted October 24 Mi ovo ne mozemo dobiti sa Tajrikom na terenu. Ne znam zasto, alo sa njim nekako puca odbrana.
Elevator Operater Posted October 24 Posted October 24 Sterlingovi pokusaji izgledaju kao moji. Sta je sa njim posle Milana i Efesa?
DameTime Posted October 24 Posted October 24 Koja morončina je Jabari. Bonga treba da ga išamara na poluvremenu. 3
Elevator Operater Posted October 24 Posted October 24 Jel neko mega pojacanju objasnio vaznost svakog poseda u ovim mecevima?
Ludi za Poli Posted October 24 Posted October 24 Ko vise ima zivaca trpit Jabarija Boze me sacuvaj i zakloni
Don Dusko Posted October 24 Posted October 24 Sad vidim da je bila tuca.Je li ima nekog normalnog na severuj ili jugu koji ce da puste pumpanje?!
bungalov Posted October 24 Posted October 24 2 minutes ago, bungalov said: Mi ovo ne mozemo dobiti sa Tajrikom na terenu. Ne znam zasto, alo sa njim nekako puca odbrana. Ni sa Parkerom i Brownom...
Volter Posted October 24 Posted October 24 2 minutes ago, DameTime said: Koja morončina je Jabari. Bonga treba da ga išamara na poluvremenu. Vala ovo je bio bezobrazluk. Izgubi loptu i onda se zajebava sa onom podignutom rukom umesto da hvata loptu. 1
Papanikolesku Posted October 24 Posted October 24 Ne znam šta da kažem. Ovo trčanje sa njima, bez korišćenja faulova je smešno. 1
Elevator Operater Posted October 24 Posted October 24 Sjajno. Nemamo 2 pleja i centar nam je samim tim beskoristan, ali zato se makar 2 glavna strelca raspadaju i igraju kurcinu od odbrane. Ja ne mogu da verujem da je samo -2. Odrace nas u drugom na cist tempo.
Ludi za Poli Posted October 24 Posted October 24 Sam covjek u korneru na trici, a gosn Jabari lagani fadeaway preko ruke. Tjeraj. 1
Barkley#34 Posted October 24 Posted October 24 Šta Bonga i Lakić sagrade, Sterling i Parker razgrade. 2
longbowman Posted October 24 Posted October 24 4 minutes ago, Ludi za Poli said: Ko vise ima zivaca trpit Jabarija Boze me sacuvaj i zakloni Ja imam živaca
Recommended Posts