bungalov Posted Monday at 07:33 PM Posted Monday at 07:33 PM 1 hour ago, realno *w said: 18. postulat Evrolige, član 7: "Ispod kocke na plafonu mora da stoji grb kluba" A to ne važi za ABA. Bas si vickast.
realno *w Posted Monday at 07:33 PM Posted Monday at 07:33 PM (edited) Just now, bungalov said: Bas si vickast. Ma šala, ne zameri 🙂 Edited Monday at 07:34 PM by realno *w
ChrisJudd Posted Monday at 07:39 PM Posted Monday at 07:39 PM Zamislite da je običan ponedeljak, da nema utakmice i da je EL za 4 dana. Ovakav pristup na treningu bi bio zabrinjavajući.
ScepanScekicSto Posted Monday at 07:39 PM Posted Monday at 07:39 PM Cek jel treba prva postava i protiv FMPa 35 minuta?
realno *w Posted Monday at 07:39 PM Posted Monday at 07:39 PM Just now, Jakob Aman said: Mene bi bilo sramota Gade mi se, kakva gomila smećara. 1
zemljoradnik Posted Monday at 07:40 PM Posted Monday at 07:40 PM 40 minutes ago, dekifisher said: Jel samo meni odvratan ovaj Nikitović? Da
Igor_ Posted Monday at 07:40 PM Posted Monday at 07:40 PM Nama je Zadar doneo trenera i bolju igru a vama ce Fmp ako izgura do kraja doneti pojacanja sto pre😁
SteveFrancis#3 Posted Monday at 07:40 PM Posted Monday at 07:40 PM Ma kakve postave, raspadaju se uredno igraci ko god je na parketu. IDGAF squad.
Papanikolesku Posted Monday at 07:43 PM Posted Monday at 07:43 PM Realni, sećaš se one naše priče od pre neki dan o rešavanju Abaligaša i doziranju minutaže starterima? Not gonna happen, nikad 😁
realno *w Posted Monday at 07:47 PM Posted Monday at 07:47 PM 2 minutes ago, Papanikolesku said: Realni, sećaš se one naše priče od pre neki dan o rešavanju Abaligaša i doziranju minutaže starterima? Not gonna happen, nikad 😁 Ma strašno. Uhvatim sebe kako se ljutim nešto na Sterlinga ili Karlika, a onda skontam da oni treba da jure minus koji su napravili Poku i ekipa jer su potpuno nemoćni na ABA nivou. 1
Papanikolesku Posted Monday at 07:51 PM Posted Monday at 07:51 PM 2 minutes ago, realno *w said: Ma strašno. Uhvatim sebe kako se ljutim nešto na Sterlinga ili Karlika, a onda skontam da oni treba da jure minus koji su napravili Poku i ekipa jer su potpuno nemoćni na ABA nivou. Upravo. Ajde što moraju da jure minus, nego uvedu sve u nervozu, a ove razigraju pa se pogađa svašta nešto. Evo i Karlik šepa.
Elevator Operater Posted Monday at 07:54 PM Posted Monday at 07:54 PM Samo da Pariz ne opsti sa nama u petak, ovo mi je nebitno. Ali sa druge strane, obicno broj kikseva u aba ukaze kakva ce nam cela sezona biti.
Don Dusko Posted Monday at 07:56 PM Posted Monday at 07:56 PM Bas su vam produzeci potrebni u ovom trenutku....
Papanikolesku Posted Monday at 07:56 PM Posted Monday at 07:56 PM Dodatnih 5 minuta raubovanja igrača. Dobar posao Želimire, dobar posao naše klupe 2
Patriota iz kauca Posted Monday at 07:57 PM Posted Monday at 07:57 PM Baš smo negledljiv krš ove godine, cela klupa nazadovala u odnosu na prošlu godinu zajedno sa strukom…ceđenje nosioca četri godine zaredom.
ScepanScekicSto Posted Monday at 07:58 PM Posted Monday at 07:58 PM Blah... trebali smo ovo da izgubimo... mozda povreda Carlika ih natera da nekog i dovedu
Elevator Operater Posted Monday at 07:58 PM Posted Monday at 07:58 PM Nek se jebe svako u klubu ko je odlucio da je dosta 1 pravi plej i 1 pravi centar u timu koji igra EL sa 20 timova + aba ligu. 4
Papanikolesku Posted Monday at 08:03 PM Posted Monday at 08:03 PM I još jednom, najpošteniji igrač, Bonga. 1
Elevator Operater Posted Monday at 08:05 PM Posted Monday at 08:05 PM Najvise sam šokiran (a opet nekako očekivano kod nas) da se rezervisti poput Pokua, Lakića... ne samo resetuju, nego unazade. Sta su koji djavo radili celo leto?
Recommended Posts