Dzep Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ubiše Bongu, mesari, ovaj mali brat iz hooda naše laktovima na svakom ulazu. Wash je čovek jedinstven, protiv njega leka nema
Xpert Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Vezbalo se sutiranje lopte, cim se oseti kontakt. Me gusta. Me gusta.
Son_of_a_gun Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago 1 minute ago, jedibojan said: Lol Pa vi vacarite 3 bacanja sa svoje polovine... Ali zato Karlik vraća duplo. Nemam običaj da mi bude žao protivničkih igrača ali nešto mi se stužilo za ovog Stevensona kad mu je Karlik pljusnuo ovu krtolu od tablu. 1
SteveFrancis#3 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Dajte, molim vas hitno skinsot ove ribe sa papucama :hail: 3
realno *w Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago I sad kao nisu videli da je ovaj vratio loptu od dole? Komedija.
realno *w Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, Alek The Great said: Poku bi mogao u Metalac. Grabi krupnim koracima.
realno *w Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Lakić i Bošnjaković, kakve dve kese danas. Zajedno 42 minuta ničega. Edited 5 hours ago by realno *w 1
jedibojan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Zoc sprema neizvesne zavrsnice za duplo kolo. Sve je pod kontrolom
ChrisJudd Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Koliko ga je Parker iznervirao da ga više uvodio nije
Alek The Great Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Lose sudjenje. Ovde se samo vidi da je Dragic zakacio. 1
jedibojan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Alek The Great said: Lose sudjenje. Ovde se samo vidi da je Dragic zakacio. Lose odluke u serijama. Pocev od rampe kroz obruc
Xpert Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Alek The Great said: Lose sudjenje. Ovde se samo vidi da je Dragic zakacio. Posle ju je i Tajrik. Sve cisto. Njihova lopta.
Coz29 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kume aj u 20 marke da nece da izvedu aut Mnogo je kume, mnogo je
realno *w Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Coz29 said: Kume aj u 20 marke da nece da izvedu aut Mnogo je kume, mnogo je Sa mukom, svaki put. Neverovatno nešto.
Coz29 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Pustis Vasingotna da izdivlja ubaci 40 i gotovo. Protiv ovih makar moze, sta drvis kurac i jases nosioce
Alek The Great Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, Xpert said: Posle ju je i Tajrik. Sve cisto. Njihova lopta. To se nije videlo na snimku. Sanse nema iz onih uglova. Tako da je trebala da ostane prvobitna odluka.
Recommended Posts