Elevator Operater Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 minutes ago, Xpert said: Ogromna je razlika izmedju prve petorke i ostatka ekipe. Morace taj gep da smanji i da 2nd unit organizuje nesto. Ja se malo i naivno nadam da ce kroz 2 meseca Slim uneti to nesto u 2nd unit (pre toga da ce dobiti priliku uopste).
Elevator Operater Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Malo i srece sa Karlikovim sutem za 3. Retko se ovo desava... Naravno, kad je sam, sto da ne sutne. Ali moraju se u 2/2 naci druga resenja. Edited 19 hours ago by Elevator Operater
Papanikolesku Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Zadovoljan sam. Želimir kasnio sa vraćanjem prve petorke, pogotovo Karlika i Sterlinga. Kad ih nema, Dwiz igra 1v5. 2
jedibojan Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 6 minutes ago, Xpert said: Ogromna je razlika izmedju prve petorke i ostatka ekipe. Morace taj gep da smanji i da 2nd unit organizuje nesto. Dozvoljeno je i kombinovati. Treba javiti Zocu 😁 5
Marvin Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Brat Sterling ušao u tekmu kao da ima nešto da dokaže. I bogami dokazao je ❤️ 1
Elevator Operater Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Just now, Papanikolesku said: Zadovoljan sam. Želimir kasnio sa vraćanjem prve petorke, pogotovo Karlika i Sterlinga. Kad ih nema, Dwiz igra 1v5. Kapiram da se kockao sa sto duzim odmaranjem prve petorke i da ce da ih sad izrabi u 2/2, Tibodo stil. Samo da neko ne udje u problem sa faulovima. I da ne bude nase tradicionalno otvaranje 3/4 (koje se umalo promenilo prosle sezone od Vilerbana. Umalo).
KockoOblo Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Polako sa pljuvanjem "druge" petorke, ima u njoj kvaliteta za ozbiljnu košarku. Treba još malo vremena/treninga, biće ovo odličan tim, i to vrlo brzo. 1
greenenvy Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Osetkowski i Poku bar za sada ne smeju biti na parketu. Jer se krecu kao 2 šlepera. Bonga je pocetak i kraj ove ekipe i to je i ovde bilo jasno.
Elevator Operater Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Vanja, Šejk, novi (pravi) plej, pa napokon Dwizz na 2. Onda ocekujem i kvalitativni iskorak druge petorke. Ne smem ni da napisem rezervni centar, 1 mitolosko bice o kome sam citao iz drevnih runa. 1
jedibojan Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Dwizu je zadnja sansa novi plej. A i nama mnogo zavisi od toga s obzirom da Wash to ocigledno ne moze. Tako da sam malo skeptican po pitanju izbora 22ogodisnjaka iz Australije... 1
Elevator Operater Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Ozi (zvanicno?) Šejk/Wizz Vanja Slim dobar centar mi zvuci kao potencijal za fin basket u oba smera. Naravno, kao sto kolege kazu, slobodno sme i da meša petorke 😁 2
Stiletto Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Wizz pored Šejka nema šta da traži na dva. Za sada mi se mnogo sviđa Milton i u napadu i u odbrani (kuc, kuc, kuc...). Armaniju ovo 4-5 utakmica u 7 dana. Valjda će se umoriti više.
DameTime Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Prži Sterling Da ne pišem sad o bludnim radnjama... 1
Stiletto Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 14 minutes ago, Elevator Operater said: I da ne bude nase tradicionalno otvaranje 3/4 (koje se umalo promenilo prosle sezone od Vilerbana. Umalo). Ne staj sad, vidiš da te krenulo! 😁
Barkley#34 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Steeling nastavio da pokazuje ko je gazda u kući. Dobro je što smo ovako počeli 3/4. 1
Xpert Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Ovo je sad vec ozbiljno lepo. Mnogo je sve lepse, kad lopta ide. Onda i obruc ispostuje. 2
Elevator Operater Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Marinkovic usrao momentum. Koliko puta vec na isti nacin. Uzmi tajmaut jbt
Elevator Operater Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Jbt al ih sere za 3. Ne moze ovako, mora nesto da se menja.
Alek The Great Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 1 minute ago, Xpert said: Moramo usporiti napade. Gde zurimo? Pa valjda pokusavamo da ih izmorimo.
Recommended Posts