Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Xpert said:

Ogromna je razlika izmedju prve petorke i ostatka ekipe. Morace taj gep da smanji i da 2nd unit organizuje nesto.

Ja se malo i naivno nadam da ce kroz 2 meseca Slim uneti to nesto u 2nd unit (pre toga da ce dobiti priliku uopste).

Posted
6 minutes ago, Xpert said:

Ogromna je razlika izmedju prve petorke i ostatka ekipe. Morace taj gep da smanji i da 2nd unit organizuje nesto.

Dozvoljeno je i kombinovati. Treba javiti Zocu 😁

• Like 5
Posted
Just now, Papanikolesku said:

Zadovoljan sam. Želimir kasnio sa vraćanjem prve petorke, pogotovo Karlika i Sterlinga. Kad ih nema, Dwiz igra 1v5.

Kapiram da se kockao sa sto duzim odmaranjem prve petorke i da ce da ih sad izrabi u 2/2, Tibodo stil. Samo da neko ne udje u problem sa faulovima. I da ne bude nase tradicionalno otvaranje 3/4 (koje se umalo promenilo prosle sezone od Vilerbana. Umalo).

Posted

Polako sa pljuvanjem "druge" petorke, ima u njoj kvaliteta za ozbiljnu košarku. Treba još malo vremena/treninga, biće ovo odličan tim, i to vrlo brzo. 

• Like 1
Posted

Osetkowski i Poku bar za sada ne smeju biti na parketu. Jer se krecu kao 2 šlepera. 

Bonga je pocetak i kraj ove ekipe i to je i ovde bilo jasno.

Posted

Dwizu je zadnja sansa novi plej. A i nama mnogo zavisi od toga s obzirom da Wash to ocigledno ne moze. Tako da sam malo skeptican po pitanju izbora 22ogodisnjaka iz Australije...

• Like 1
Posted

Wizz pored Šejka nema šta da traži na dva. Za sada mi se mnogo sviđa Milton i u napadu i u odbrani (kuc, kuc, kuc...).

Armaniju ovo 4-5 utakmica u 7 dana. Valjda će se umoriti više. 

Posted
14 minutes ago, Elevator Operater said:

I da ne bude nase tradicionalno otvaranje 3/4 (koje se umalo promenilo prosle sezone od Vilerbana. Umalo).

Ne staj sad, vidiš da te krenulo!

😁

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...