Malkolm Brogdon Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 Just now, Kronostime said: Tesko nalazis srodnu dusu? Dodji na psiho kanabe dole, sinko. Ma jok, samo me bole ledja i slabo sam pokretan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 1 minute ago, Kronostime said: sinko Kako sinko kad sam stariji od tebe. Bitno je kako se osecas. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 37 minutes ago, mrd said: Lako je njima da se bacaju godinama, kad ih bas briga. Ustrce uz stepenice na 3 sprat a ne zaduvaju se Stonokaze moj drugar: Pedeset krugova oko Sunca sam napravio bez dana odmora, kako da budem u kondiciji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 Mi gerijatrija posle 50 vodimo 15, so far. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 2 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Ma jok, samo me bole ledja i slabo sam pokretan. 1 minute ago, Malkolm Brogdon said: Kako sinko kad sam stariji od tebe. Bitno je kako se osecas. Sto bi rekli ovi Arsenijevi: Hvataj, dedo, kokosku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 4 minutes ago, mrd said: Mi gerijatrija posle 50 vodimo 15, so far. Pre ce te i pred svevisnjeg, ako je za utehu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 51 minutes ago, mrd said: Dobro je stariji si od mog starijeg sina. Bogami, i mlađi od mog mlađeg, znatno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 58 minutes ago, OnionKnight said: Pa ako me ne vara matematika ili ako nije američki datum, imaš 23 godine 😀 Mlađi sam u svakom slučaju, 97. godište Po americki je ovde. Sad sam proverio, nemam 23 jos uvek. Eto, nisam najmladji!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 18 hours ago, Džudi said: Otvaram ovu temu, i nadam se da je na pravom mestu, ukoliko nije, molim moderatore da je prebace. Ne bi bilo loše da imamo neku statistiku koje starosne grupacije učestvuju na ovom forumu. Nadam se da se svi slažete. Glasa se samo jednom i glasanje nije vremenski ograničeno zbog dolaska novih članova. Prvo mi je bilo bez veze, ali topic ispade veoma dobar team builder. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 Postoji li kakva nagrada za najmlađeg forumaša? Imunitet za ban ili nešto slično? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 15 minutes ago, Kronostime said: Tesko nalazis srodnu dusu? Ma tu sam mu ja. On i ja najstariji tandem na fantaziju. Subjektivni osecaj - 160 godina ukupno imamo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 1 hour ago, Angelia said: ... Gospodja mama za par dana puni 62. Za utehu, postala je gospodja mama, mlada - ali ti si me iznenadio. Ocekivala sam nekog u rasponu od 45-50. Ja uvek pratim savet svojih roditelja, tata je prestao da broji na 33 Onda mami reci, ne da ima ispisnika, ima i starijih od nje. 65+. A, tata je znači sad vršnjak ćerki, po 33. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 Just now, OnionKnight said: Postoji li kakva nagrada za najmlađeg forumaša? Imunitet za ban ili nešto slično? Mozes sa mnom u provod za vikend. Ako ti nije dovoljna nagrada da upoznas mene, onda ne znam sta ces vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 1 minute ago, OnionKnight said: Postoji li kakva nagrada za najmlađeg forumaša? Imunitet za ban ili nešto slično? Batine! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 2 minutes ago, OnionKnight said: Postoji li kakva nagrada za najmlađeg forumaša? Imunitet za ban ili nešto slično? Najmlađi ide po burek i po pivo. Može da zadrži kusur. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 2 minutes ago, ZoltanWantsToDie said: Mozes sa mnom u provod za vikend. Ako ti nije dovoljna nagrada da upoznas mene, onda ne znam sta ces vise. Koji bi to lud provod bio. Jedan koji zeli da umre i jedan koji mirise na luk.;) Curice beogradske ima da se raspamete 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 6 minutes ago, OnionKnight said: Postoji li kakva nagrada za najmlađeg forumaša? Imunitet za ban ili nešto slično? Evo nagrada! Pod pokroviteljstvom Doorna: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 2 minutes ago, CLASH said: Jedan koji zeli da umre i jedan koji mirise na luk.;) To je kao izmisljen tandem za got zurke. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 Just now, mrd said: Evo nagrada! Pod pokroviteljstvom Doorna: Da idem da menjam godiste. 😕 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 5 minutes ago, ZoltanWantsToDie said: Mozes sa mnom u provod za vikend. Ako ti nije dovoljna nagrada da upoznas mene, onda ne znam sta ces vise. Zvuci primamljivo, ali ovaj imunitet zvuči taktičnije, ipak nam se bliži prelazni rok i saznanje da ce Fićko biti prvi plej EL ekipe. 5 minutes ago, Kronostime said: Batine! 4 minutes ago, Div said: Najmlađi ide po burek i po pivo. Može da zadrži kusur. Što ste namćori😀 1 minute ago, CLASH said: Koji bi to lud provod bio. Jedan koji zeli da umre i jedan koji mirise na luk.;) Curice beogradske ima da se raspamete Možda se uveća ovaj broj 😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 (edited) 1 hour ago, mrd said: Dobro je stariji si od mog starijeg sina. Mrde, izvinjavam se, stvarno sam perverzan. No, upoznali smo se preko foruma a znamo se i drugacije, dragi ste mi i ti i tvoja zena i cesto mislim na vas, pa mi je pala na pamet totalna pizdarija - kako bi bas bilo lepo da se tvoj sin i moja cerka upoznaju. Po svemu sudeci, tvoj klinac je samo normalan a moja cerka je najlepsa na svetu... Jerbo si ti ogranicen pa ga samo ucis o 4 tocka. A ja bih mogao da mu pokazem i lepotu na 2. I tvoja basta nije ni za qrtz, a u mojoj ima sta da se jede... Edited May 31, 2019 by zoran59 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 1 minute ago, OnionKnight said: Zvuci primamljivo, ali ovaj imunitet zvuči taktičnije, ipak nam se bliži prelazni rok i saznanje da ce Fićko biti prvi plej EL ekipe. Kako si naivan, pa to ide jedno sa drugim. A i treba mi drustvo za subotu, ali ozbiljno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 19 minutes ago, Kronostime said: Pre ce te i pred svevisnjeg, ako je za utehu. Ću, ćeš, će, ćemo, ćete, će. Bre. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 1 minute ago, ZoltanWantsToDie said: Kako si naivan, pa to ide jedno sa drugim. A i treba mi drustvo za subotu, ali ozbiljno. Uspio sam zaboraviti da si moderator, netaktičan potez Ako doletiš do Prijedora, javi se 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 11 minutes ago, zoran59 said: Mrde, izvinjavam se, stvarno sam perverzan. No, upoznali smo se preko foruma a znamo se i drugacije, dragi ste mi i ti i tvoja zena i cesto mislim na vas, pa mi je pala na pamet totalna pizdarija - kako bi bas bilo lepo da se tvoj sin i moja cerka upoznaju. Po svemu sudeci, tvoj klinac je samo normalan a moja cerka je najlepsa na svetu... Jerbo si ti ogranicen pa ga samo ucis o 4 tocka. A ja bih mogao da mu pokazem i lepotu na 2. I tvoja basta nije ni za qrtz, a u mojoj ima sta da se jede... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts