Jump to content

Euroleague 2025/26 - Acropolis calling

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Урош19 said:

Kakav raspad Fenera u 4/4, a baš bi nam odgovarala njihova pobeda

Što bi nam odgovarala?

Nikako ne bih voleo da nas Real čeka posle tri vezana poraza.

• Like 1
Posted
On 3/27/2026 at 12:26 PM, La mano de Dios said:

Makabi ima dobar raspored, istina, medjutim smesno mi je ako neko misli da ce oni u duplom kolu na gostovanju Baskoniji i Parizu izvuci obe pobede, ja pre mislim suprotno, da ce pre izgubiti obe te utakmice nego sto ce dobiti obe.

Called it.

• Like 11
Posted (edited)

Fener od utakmice sa Zvezdom gde je ušao sa 19 vezanih pobeda, odigrao 8 utakmica u EL sa skorom 1:7. Potop. 

Edited by Čočo
  • Like 1
Posted
5 minutes ago, Losmi17 said:

Odvratna je ova Valensija. Taman smo tu negde i ovaj mrtvak Kostelo sa 8m nam pakuje trojku...

Cuti kad PAO nije odvratan.

• Ha-ha 8
Posted (edited)
10 minutes ago, Losmi17 said:

Moracemo iz plejina na f4. Kapiram 7 ili 8 mesto, u zavisnosti sta urade hapoel i zalgiris poslednja dva kola.

Makabi se predao rekao bih, tako da očekujem pobedu Hapoela i oni time završavaju posao.

Onda ispadne da je ključna tekma KKP-Žalgiris, ako zeleni to dobiju, kao što mi miriše, onda je Pao 7.

edit: naravno, može da se umeša Zvezda pobedom u Madridu. 

Edited by realno *w
Posted

Валенсија је најлепша кошаркашка прича у Европи, не само ове сезоне, већ уназад неколико сезона. Делују као да су дошли из будућности, из 2035. године у којој се кошарка игра много брже и једноставније, са много кретања без лопте и много шутирања без оклевања. Педро Мартинез је успео да поквари журку великанима, не буџетом, већ концептом. Ретки су тренери иноватори, зато га треба поштовати. Он иначе категорички одбија поређење са Паризом, инсистирајући да је једина сличност што оба тима играју на много поседа.

Да овај успех није случајан говори и чињеница да је Фурније још крајем новембра написао да би Валенсија могла бити највеће изненађење у Евролиги ове сезоне. 

Што се мене лично тиче, навијаћу за њих ако се Звезда не пласира у плеј-оф. 

• Like 10
Posted
Just now, Don Dusko said:

Kakvo vreme za pas iza ledja NHD-a.

Prošli put mu nije dodao, kad je Osman 10 sekundi bio sam u ćošku, a sada ovo. Tačno da pomisliš da namerno to radi.

Posted
4 minutes ago, realno *w said:

Makabi se predao rekao bih, tako da očekujem pobedu Hapoela i oni time završavaju posao.

Onda ispadne da je ključna tekma KKP-Žalgiris, ako zeleni to dobiju, kao što mi miriše, onda je Pao 7.

edit: naravno, može da se umeša Zvezda pobedom u Madridu. 

Da, i meni je to maltene izvestan scenario.

I makar time izbegavamo Oli u 1/4 i idemo verovatno na Valensiju. Mada da bi Valensija ostala druga, mora da dobije Dubai u Sarajevu.