MrTripleDouble Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ova 34:12 poslednja četvrtina Dubaija u Kaunasu i comeback nakon -15 u utakmici na ovako mali broj poena je jedan od najvećih podviga u Evroligi ove sezone žimi sve. Moraću kasnije da pogledam reprizu meča, još uvek ne verujem šta je uradio Dubai. 2
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ovde bi letele glave na forumu da je ovo KKCZ a ne Zalgiris. 1
drperce Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Za 3/4 dali 39 poena, u poslednjoj 38 Aleksa veliki je to majstor, nema sta 1
Žilee Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Zalgiris bogami ako izgubi i od partizana,dolazi im pariz na ngoe,osetili pariz tu nervozu zalgirisa ode mast u propast po zalgiris
TB Told Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Ovde bi letele glave na forumu da je ovo KKCZ a ne Zalgiris. Fake news. Samo nama može da se desi takva serija. Žalgirisu nema šanse, oni su ozbiljan klub. 1
liv7 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Ovde bi letele glave na forumu da je ovo KKCZ a ne Zalgiris. Zasto bi letele glave?Da imamo 21 pobedu,i da nam gostuje ekipa sa jacim budzetom,sirim rosterom,i kvalitetnijim pojedincima,koja uz to ne igra rekreativno kao,vec odavno,Bajern i Partizan,niko razuman ne bi poraz doziveo kao katastrofu. 6
Sector Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 54 minutes ago, Don Dusko said: Da su navijaci Fenera kao Zvezdini sada bi terali Sarasa uveliko. 10 minutes ago, Don Dusko said: Kakav raspad Zalgirisa teraj njihovog trenera kako sme?! 6 minutes ago, Don Dusko said: Ovde bi letele glave na forumu da je ovo KKCZ a ne Zalgiris. Dobro brate 1 1
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, liv7 said: Zasto bi letele glave?Da imamo 21 pobedu,i da nam gostuje ekipa sa jacim budzetom,sirim rosterom,i kvalitetnijim pojedincima,koja uz to ne igra rekreativno kao,vec odavno,Bajern i Partizan,niko razuman ne bi poraz doziveo kao katastrofu. Pao se ne secas brale moj?
le piaf Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Jedino logično objašnjenje koje se samo nameće je da je Žalgiris pustio Dubai, da napakosti Zvezdi 🙃 1
liv7 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, Don Dusko said: Pao se ne secas brale moj? Secam se brale.Nego,zasto bi letele glave od poraza protiv favorita,makar i kuci?
Elevator Operater Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 6 minutes ago, Sizif said: Kako je meni gadno gledati ovaj Pariz! Ja ne znam kako su oni pobedili bilo sta ove sezone, kao muve bez glave i bez mozga. A opet, namucise mnoge. 1
Nini3112 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Zna li neko zasto je klupiran Sengelija? Da nije povreda?
Losmi17 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Vrhunsko nase poluvreme u Blaugrani. Barsa zrela za remont.
MrTripleDouble Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Valensija i Zalgiris ce lagano da prospu sve sto su gradili mesecima unazad. Na kraju ce Pao i do prednosti domaceg terena u PO. Ocekujem da se prosetaju u OAKI do jos jedne titule. 1
Žilee Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ajde PAO idite u 6 i bezite iz ovog plej ina,olaksajte svima.
Sizif Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Gledajući tabelu i raspored utakmica do kraja ligaškog dela, brdo ekipa od osmog mesta pa na dalje moglo bi imati isti skor... Edited 7 hours ago by Sizif
Problem sa licnim greskama Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, Sizif said: Kako je meni gadno gledati ovaj Pariz! Pakao zaista. Bude najgore strasti u meni tom jurnjavom. Selimo se mislima i pogledima u Vitoriu-Gasteiz. 2
Dzo23 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 40 poena Bakonije u 3/4. 😯 Edited 7 hours ago by Dzo23
Estrella Roja Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Jel gledao neko Oly-Real? Vidim da je Dorsi odigrao odlično 37 poena, indeks 43. Nisam očekivao tako nešto u ovakvoj utakmici.
Recommended Posts