m0k1 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 43 minutes ago, Gudura said: Prezaljeni Monako sa 9 aktivnih igraca u rosteru, nicim izazvan, 3 pobede za redom Neverovatno, 9 igraca od kojih su dvojica Tarpi i Begaran koji nisu dobijali minute nikako, i u sva 3 meca su gubili 10+ cini mi se i dobise u clutchu... Mada to nije nuzno lose za nas s obzirom na to da sa njima imamo 2:0...
Delfinarijum Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 58 minutes ago, Čvarkov said: Petorka Micić, Larkin, Kruno, Singleton i Plajs mi je značajno slabija od ove Panatine Ne slazem se, bas zbog toga sto ne igraju imena. Doduse, imho umesto Plajsa deo prve petorke je bio Dunston. Po igri je ta petorka bila bolja.
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Odnos slobodnih u Valensiji 2 - 25 jebote zivot 1
Вујке Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Олимпијакос за 7 минута треће трећине у Валенсији нема кош из игре. Реч је о најбољем нападу Евролиге. Сви причају о нападу Валенсије, али мало се прича о томе како им је Мартинез затегао одбрану
propolis Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Navlače sudije za Oli bez kompromisa. Akde da vidimo četvrtu hoće li tako.
MrTripleDouble Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Opet ce gosn Pedro Martinez da pravi klipove na twitteru...
Knipex Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, ScepanScekicSto said: Sta ljudi sviraju ovo je bolesno Nije samo šta sviraju, nego i šta ne sviraju. Malopre samo slep čovek ne bi video da je Vord opalio po ruci Kostela, ali sudija što je bio pola metra dalje progutao pištaljku. 1
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Knipex said: Nije samo šta sviraju, nego i šta ne sviraju. Malopre samo slep čovek ne bi video da je Vord opalio po ruci Kostela, ali sudija što je bio pola metra dalje progutao pištaljku. Prebacujem pa ne pratim sve.. mucno mi je gledati.. nilikina prwvi faul, dize ruku, oni sviraju faul u napadu... onda faul ispod kosa, oni sviraju cistu loptu... Veliki respekt za Valensiju... bas bi voleo da dobiju ove odvratne sa ovim pacovom na klupi
MrTripleDouble Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nema potrebe vise da se gleda ovo, osvaja Pao sa pola snage. Prebrodili su dve kljucne tekme protiv Zvezde i Dubija i sada ce da ide sve kao podmazano. Jaki su ko crna zemlja. Ne ispusta se titula u OAKI.
Čvarkov Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago 15 minutes ago, Delfinarijum said: Ne slazem se, bas zbog toga sto ne igraju imena. Doduse, imho umesto Plajsa deo prve petorke je bio Dunston. Po igri je ta petorka bila bolja. Dunston je u korona sezoni odigrao 9 utakmica. Okej je i da se ne slažemo. 🙂
Žilee Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago Real cele sezone nit smrdi nit miriše a oni treci pa su treci,bogami po meni jedni od glavnih za titulu.Preozbiljnu ekipu imaju.
Gandalff Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago Odličan intenzitet utakmice Valensija - Olimpijakos..
Don Dusko Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago (edited) Ajde sad daj oba Montero. Ajoj povredi se Montero uf. Edited 37 minutes ago by Don Dusko
Molina23 Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago (edited) Valensija ima najkošarkaškiju halu u Evropi. Nije Nba sa Temua, a ni previše retro, baš se oseća da je urađena sa ukusom. Uz svu poznatu lepotu grada, definitivno ponajbolje mesto za dobar takmičarski basket bez kancer pritiska okoline. Da sam igrač, birao bi ka' Dubljević, sidro i ne mrdaj dok te ne oteraju sami. Edited 32 minutes ago by Molina23 2
le piaf Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago Ko ono reče Valensija će teško uzeti i jednu pobedu do kraja 🙃 1
ScepanScekicSto Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago Neko to od gore vidi sve Pored sve kradje i duplo vise slobodnih svaka cast za valensiju
TB Told Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago Baš hrabra odluka Martineza da dva bacanja za pobedu šutira De Larea. 2 1
Don Dusko Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago Bravo Valensija!Uvek je lijepo slobodnim bacanjima rijesiti ovaj Olimpijakos.
Knipex Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago Ja sam se uključio nakon završetka Dubai - PAO. Pobedu Valensiji je donela ogromna energija. Izginuše za pobedu, ono što se kaže iscedili su i zadnji atom iz sebe. Svaka čast.
Recommended Posts