Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Don Dusko said: Malo i Zalgiris kenjaju trojke na isteku napada. Ne ne samo oly neka krade protiv nas...
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Aj bar čika Duško nek nas ispoštuje, kad već nisu smradovi iz Olija. 2
NikadProtivŽelimira Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bravo bravo Žalgirio! Strašna utakmica, kakav karakter, muda, ali i hladna ruka... 1 1
Čvarkov Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nakon one krađe u prošlom kolu, znao sam da Oli gubi ovo lagano (2 produžetka su tu samo da produže agoniju). Trešnjica na vrhu torte je to što je i Žalgiris u jednačini.
DameTime Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago Posle dužeg vremena gledam Zvezdu, šta igra Yago leptijebem...
Don Dusko Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago 20 minutes ago, DameTime said: Posle dužeg vremena gledam Zvezdu, šta igra Yago leptijebem... I ko je pobedio?
DameTime Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago 2 minutes ago, Don Dusko said: I ko je pobedio? What? Nisam ti ja random forumaš sa KKCZ live teme pa da me salećeš ovim pitanjima.
Don Dusko Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago (edited) 1 minute ago, DameTime said: What? Nisam ti ja random forumaš sa KKCZ live teme pa da me salećeš ovim pitanjima. Ma znam nego mi je malo ono preko glave da se gleda svaki put kad on pogresi da se javi vas 100(Ovde ne mislim na tebe vec si mi slagovrt valjda jer neces skociti). Al zato kada gresi nama omiljen igrac onda bude pustos. Svakako Yago je odigrao lose al necu saletati odmah da vicem au sta igra.Svaki igrac ima lose i dobre periode. Edited 32 minutes ago by Don Dusko
DameTime Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago 4 minutes ago, Don Dusko said: Ma znam nego mi je malo ono preko glave da se gleda svaki put kad on pogresi da se javi vas 100(Ovde ne mislim na tebe vec si mi slagovrt valjda jer neces skociti). Al zato kada gresi nama omiljen igrac onda bude pustos. Svakako Yago je odigrao lose al necu saletati odmah da vicem au sta igra.Svaki igrac ima lose i dobre periode. I dalje ne vidim kakve veze ovo ima sa mojim upisom.
Don Dusko Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago Just now, DameTime said: I dalje ne vidim kakve veze ovo ima sa mojim upisom. Jesi se javila kad je imao los period?Jesi?Jesam ja reagovao malo ostro?Jesam. Spoiler No hard feelings. :S Spoiler 1
Recommended Posts