Žilee Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Kakva je stetocina Loni Voker pa ovo je uzas za gledati
Žilee Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 17 minutes ago, Nini3112 said: Chris Jones bas potcenjen igrac. Kako samo deli lopte veceras 👌 1
wing Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Izraelski klubovi sada već imaju problem sa strancima jer se domaći mečevi igraju u Beogradu i Sofiji... ...za sledeću sezonu će verovatno morati da bezecuju neke atraktivnije i egzotičnije destinacije...Lisabon, Prag. Evroliga jeste nikad jača ali je zasigurno i najneregularnije timsko takmičenje u istoriji sporta. Ova utakmica večeras u Pioniru je samo kruna groteskne EL sezone u kojoj Valensija igra protiv Hapoela u svojoj novoj dvorani bez prisustva publike a nije kažnjena, gde turski klubovi sa izraelcima ne žele da igraju u Istanbulu i gde Dubai dočekuje goste u Sarajevu. Nedostaje samo zid smrti, balerina i pola - žena, pola zmija. Edited 19 hours ago by wing 8
Čvarkov Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 5 minutes ago, wing said: Nedostaje samo zid smrti, balerina i pola - žena, pola zmija. Jel ti završava posao ako ubacimo negde kumaru? 1 1
wing Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) 8 minutes ago, Čvarkov said: Jel ti završava posao ako ubacimo negde kumaru? može...da prodaje klaker iz metalnog korita. Njemu led ne treba nakon ''one'' trojke. Edited 19 hours ago by wing
wing Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) 11 minutes ago, Čvarkov said: Ma ne taj...onaj što skida banere taj može samo da parkira autiče na luna parku u pauzama. Edited 19 hours ago by wing 1
Dzo23 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Dubai postavlja Aleksandra Sekulića za novog trenera. Očekivao sam jače ime. Ovo mi je bzvz.
propolis Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 35 minutes ago, Dzo23 said: Dubai postavlja Aleksandra Sekulića za novog trenera. Očekivao sam jače ime. Ovo mi je bzvz. To je do kraja sezone,a za sledeću će dovesti prvog trenera jer realno im sada ne treba.
Borca Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sportando prenosi vesti oko pregovora o produzetku ugovora, u pitanju su Kobi Simmons i Baskonija i takodje Chris Jones i Hapoel.
L' Imperatore Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 23 hours ago, Don Dusko said: Ovo je komedija. Ja prvi nisam verovao da je Golemac pravi čovek za ovaj projekat i da je sposoban iz Miškovog škarta da napravi neku legitimnu priču. A čovek se do poslednjeg kola borio za play-in, i to u prvoj sezoni. Po meni, kandidat za trenera sezone, a ne neko ko je zaslužio nogu u dupe. Neče se ovo dobro završiti za Dubaj. Edited 2 hours ago by L' Imperatore 5
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 18 hours ago, wing said: Izraelski klubovi sada već imaju problem sa strancima jer se domaći mečevi igraju u Beogradu i Sofiji... ...za sledeću sezonu će verovatno morati da bezecuju neke atraktivnije i egzotičnije destinacije...Lisabon, Prag. Evroliga jeste nikad jača ali je zasigurno i najneregularnije timsko takmičenje u istoriji sporta. Ova utakmica večeras u Pioniru je samo kruna groteskne EL sezone u kojoj Valensija igra protiv Hapoela u svojoj novoj dvorani bez prisustva publike a nije kažnjena, gde turski klubovi sa izraelcima ne žele da igraju u Istanbulu i gde Dubai dočekuje goste u Sarajevu. Nedostaje samo zid smrti, balerina i pola - žena, pola zmija. Pošto se opet reciklira ista teorija zavere, sa sve epitetom "najneregularnije timsko takmičenje u istoriji sporta" voleo bih da pročitam odgovor na pitanje koje sam postavljao prethodnih puta kada se ista tema pokretala. U kom to takmičenju izraelski timovi imaju drugačiji tretman u odnosu na Evroligu?
Recommended Posts