Jump to content

Euroleague 2025/26 - Acropolis calling

Recommended Posts

Posted

Strasti mase cigana i mase grobara prema Zalgirisu su najbolje ogolele kakav je toksicni kurton taj arhitip prosecnog cigana ili grobosa, pogotovo kad jedni druge pljuju i patkometrisemo.

Znaci toliko smo toksicni da smo uzeli iz cista mira da hejtamo Zalgiris jer eto... slicna prica kao mi, zemlja kosarke, vole kosarku, prave igrace (tj oni prave, mi vise ne pravimo, mislim na nasa 2 kluba).
Puka zavist, trula sujeta i potreba da se istice da je samo jedan klub nesto specijalan.

Gde se vracamo na pocetak ovog posta, i da svako jedenje govana cigana protiv grobara je puka zavisti i ozlodjenost. Isto tako, svako jedenje govana grobara za cigane je puka zavist i ozlodjenost. Jer eto, dokazano, ne radimo to jer marimo za argumente. Argumente izmisljamo kako bi pothranili i opravdali nasu zavist.

• Like 4
Posted
41 minutes ago, Losmi17 said:

Samo ove sezone 2 tima...

Moguce je ali nije realno, koliko je tih timova bilo na f4 zadnjih godina,a za ta 2 tima ove sezone cemo jos vidjeti.. 

I da, ti kao navijac Panatenaikosa to jest Atamana probaj nekad napisati nesto vezano za tim za koji navijas, ako uopste navijas.. 

Posted

Odvratan je Žalgiris, kako god da okreneš. Respekt da ali simpatije nikako. 

Od ostalih vijesti, djeluje mi kao čudo scenario u kom Grci ne osvajaju ove sezone. Jedino da se sastanu međusobno u polufinalu pa da drugi finalista baš pokida tu jednu tekmu. 

Posted
4 minutes ago, Barkley#34 said:

Kai Džons iz Efesa je jeziv igrač, žali bože fizikalija.

On ne uzima sut jedino ako nije kucanje. Zato i 95% FG.

Mnogo jeziv igrac.

Posted

Strasnu odbranu nastavlja da igra kkp pod trenerom Celaroyom.

Utisak mi je da ovako dobru odbranu nisu igrali jedno 10ak dina, pa i jace.

Posted
2 hours ago, Barkley#34 said:

Kai Džons iz Efesa je jeziv igrač, žali bože fizikalija.

25 godina. Najbolje godine za centra tek dolaze. Uz ove fizikalije i dobrog trenera ocekujem da bude mnogo bolji sledece godine.

• Like 1