Jump to content

Euroleague 2025/26 - Acropolis calling

Recommended Posts

Posted
43 minutes ago, Gudura said:

Prezaljeni Monako sa 9 aktivnih igraca u rosteru, nicim izazvan, 3 pobede za redom 

Neverovatno, 9 igraca od kojih su dvojica Tarpi i Begaran koji nisu dobijali minute nikako, i u sva 3 meca su gubili 10+ cini mi se i dobise u clutchu... Mada to nije nuzno lose za nas s obzirom na to da sa njima imamo 2:0...

Posted
58 minutes ago, Čvarkov said:

Petorka Micić, Larkin, Kruno, Singleton i Plajs mi je značajno slabija od ove Panatine

Ne slazem se, bas zbog toga sto ne igraju imena. Doduse, imho umesto Plajsa deo prve petorke je bio Dunston. Po igri je ta petorka bila bolja. 

Posted

Олимпијакос за 7 минута треће трећине у Валенсији нема кош из игре. Реч је о најбољем нападу Евролиге. Сви причају о нападу Валенсије, али мало се прича о томе како им је Мартинез затегао одбрану

Posted
5 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Sta ljudi sviraju ovo je bolesno

Nije samo šta sviraju, nego i šta ne sviraju. Malopre samo slep čovek ne bi video da je Vord opalio po ruci Kostela, ali sudija što je bio pola metra dalje progutao pištaljku.

• Like 2
Posted
Just now, Knipex said:

Nije samo šta sviraju, nego i šta ne sviraju. Malopre samo slep čovek ne bi video da je Vord opalio po ruci Kostela, ali sudija što je bio pola metra dalje progutao pištaljku.

Prebacujem pa ne pratim sve.. mucno mi je gledati..

nilikina prwvi faul, dize ruku, oni sviraju faul u napadu...

onda faul ispod kosa, oni sviraju cistu loptu...

Veliki respekt za Valensiju... bas bi voleo da dobiju ove odvratne sa ovim pacovom na klupi

• Like 1
Posted

Nema potrebe vise da se gleda ovo, osvaja Pao sa pola snage. Prebrodili su dve kljucne tekme protiv Zvezde i Dubija i sada ce da ide sve kao podmazano.

Jaki su ko crna zemlja. Ne ispusta se titula u OAKI.

• Like 1
Posted
15 minutes ago, Delfinarijum said:

Ne slazem se, bas zbog toga sto ne igraju imena. Doduse, imho umesto Plajsa deo prve petorke je bio Dunston. Po igri je ta petorka bila bolja. 

Dunston je u korona sezoni odigrao 9 utakmica. Okej je i da se ne slažemo. 🙂

Posted

Real cele sezone nit smrdi nit miriše a oni treci pa su treci,bogami po meni jedni od glavnih za titulu.Preozbiljnu ekipu imaju.

Posted (edited)

Valensija ima najkošarkaškiju halu u Evropi. Nije Nba sa Temua, a ni previše retro, baš se oseća da je urađena sa ukusom. Uz svu poznatu lepotu grada, definitivno ponajbolje mesto za dobar takmičarski basket bez kancer pritiska okoline. Da sam igrač, birao bi ka' Dubljević, sidro i ne mrdaj dok te ne oteraju sami. 

Edited by Molina23
  • Like 11
Posted

Ja sam se uključio nakon završetka Dubai - PAO. Pobedu Valensiji je donela ogromna energija. Izginuše za pobedu, ono što se kaže iscedili su i zadnji atom iz sebe. Svaka čast.