Jump to content

Euroleague 2025/26 - Acropolis calling

Recommended Posts

Posted (edited)
1 minute ago, Don Dusko said:

Cek ovo nije silazna?

Nema veze da li je silazna, ako nije dirala tablu.

šalim se naravno

Edited by realno *w
Posted
Just now, Don Dusko said:

Cek ovo nije silazna?

Ni meni nije jasno. Vidi se lepo da je krenula na dole, kakve veze ima što nije dirala tablu pre nego što je Farid dokačio?

Posted
1 minute ago, Žilee said:

Mozes biti igracina NHD ali za ovakav sut za kraj ,pa ovo je za zatvor.

Sut je u stilu ja sam najbolji pa cu uzeti.Iako ih je dovukao drago mi je da je coukovao ovde.

Posted
27 minutes ago, Вујке said:

Невероватно како су дигле форму екипе из доњег дела табеле Макаби, Дубаи и Париз. Прве две ређају победе у низу, а Париз је недавно скинуо скалп Реалу у Шпанији, а сад је на добром путу да га скине и Панатинаикосу у Грчкој. 

Više je ovo potpuni raspad ekipa koje bi trebalo da sada trebale već da kreću da igraju na skoro pa maksimalnom broju obrtaja.

• Like 2
Posted

Bila je silazna, ali je bio i faul. Nije stvar u kontaktu koliko u tome sto Kavalier nije dao prostor Najdzelu pri sutu i usao je u cilindar, odnosno povredio je prostor sutera.

Kako god bilo, nismo zasluzili pobedu.

Posted

Kakvo profesionalno navlacenje za pao u trecoj cetvrtini. Sviraju 2,3 sumnjiva faula panati na pola terena dok su bili van bonusa i onda Ataman pravi cirkus zaustavlja igru na 5 minuta, nakon toga 6 uzastupnih bacanja za panatu od kojih 2 faula nisu bila ni blizu i naravno na drugoj strani rukometna odbrana... Mnogo mi je drago sto nisu okrenuli bas gadno navlacenje celu tekmu, svaka cast Parizu.

• Like 1