Žilee Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Malo i Zalgiris kenjaju trojke na isteku napada. Ne ne samo oly neka krade protiv nas...
fradler Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Aj bar čika Duško nek nas ispoštuje, kad već nisu smradovi iz Olija. 3
NikadProtivŽelimira Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Bravo bravo Žalgirio! Strašna utakmica, kakav karakter, muda, ali i hladna ruka... 2 1
Čvarkov Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Nakon one krađe u prošlom kolu, znao sam da Oli gubi ovo lagano (2 produžetka su tu samo da produže agoniju). Trešnjica na vrhu torte je to što je i Žalgiris u jednačini.
DameTime Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Posle dužeg vremena gledam Zvezdu, šta igra Yago leptijebem...
Don Dusko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 20 minutes ago, DameTime said: Posle dužeg vremena gledam Zvezdu, šta igra Yago leptijebem... I ko je pobedio? 1
DameTime Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 minutes ago, Don Dusko said: I ko je pobedio? What? Nisam ti ja random forumaš sa KKCZ live teme pa da me salećeš ovim pitanjima. 1 1
Don Dusko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) 1 minute ago, DameTime said: What? Nisam ti ja random forumaš sa KKCZ live teme pa da me salećeš ovim pitanjima. Ma znam nego mi je malo ono preko glave da se gleda svaki put kad on pogresi da se javi vas 100(Ovde ne mislim na tebe vec si mi slagovrt valjda jer neces skociti). Al zato kada gresi nama omiljen igrac onda bude pustos. Svakako Yago je odigrao lose al necu saletati odmah da vicem au sta igra.Svaki igrac ima lose i dobre periode. Edited 12 hours ago by Don Dusko 1
DameTime Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 4 minutes ago, Don Dusko said: Ma znam nego mi je malo ono preko glave da se gleda svaki put kad on pogresi da se javi vas 100(Ovde ne mislim na tebe vec si mi slagovrt valjda jer neces skociti). Al zato kada gresi nama omiljen igrac onda bude pustos. Svakako Yago je odigrao lose al necu saletati odmah da vicem au sta igra.Svaki igrac ima lose i dobre periode. I dalje ne vidim kakve veze ovo ima sa mojim upisom. 1
Don Dusko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Just now, DameTime said: I dalje ne vidim kakve veze ovo ima sa mojim upisom. Jesi se javila kad je imao los period?Jesi?Jesam ja reagovao malo ostro?Jesam. Spoiler No hard feelings. :S Spoiler 1
Perkos2 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Yago igra iznad očikivanja, ekipa sa njim igra dobro i pobeđuje. Tim se sigurno neće menjati tj nema prelaznog roka tako omiljenog kod učesnika na temi o KKCZ. Stalno porencirati ovde na samo njegovim greškama smara već duže vreme. Dosta tome doprinosi i plavšić koji isto tako potencira samo njegove greške. Danas u jednom napadu u prvom poluvremenu smo imsli tri promašaja na šutu ali je on vrisnuo samo na Yaga kad je promašio.
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ekipa mu šutira 4/20 za 3 i ima manje skokova. Dobije Barselonu na bazi kurca. Voli. 1
NikolaTest Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 hours ago, Perkos2 said: Yago igra iznad očikivanja, ekipa sa njim igra dobro i pobeđuje. Tim se sigurno neće menjati tj nema prelaznog roka tako omiljenog kod učesnika na temi o KKCZ. Stalno porencirati ovde na samo njegovim greškama smara već duže vreme. Dosta tome doprinosi i plavšić koji isto tako potencira samo njegove greške. Danas u jednom napadu u prvom poluvremenu smo imsli tri promašaja na šutu ali je on vrisnuo samo na Yaga kad je promašio. Jasno je da Jago mora da igra u trenutnom sastavu jer ne moze CMM da guli 40 min, ali kako to igra iznad ocekivanja? 1
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ako je 20% šuta za 3 iznad očekivanja, kako bi izgledalo da igra ispod očekivanja? 1 1
Perkos2 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 36 minutes ago, Sector said: Ako je 20% šuta za 3 iznad očekivanja, kako bi izgledalo da igra ispod očekivanja? kad bi košarka bila samo % Yago je igrač koji ne odlučuje Zvezdine utakmice, zna se ko treba da odigra kako zna i može( Kodi, Kalina, Batler, Čima, Bolmboj, Nwora) i onda smo mirni. Prošlo je 20+ utakmica u EL a mi i dalje čitamo upise o lošem Yagu, katastrofalnom Dobriću i slično rezultati nikad bolji u istoriji što bi se reklo 1
DameTime Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago Namerno sam ostavila post na Euroleague temi, kako bismo izbegli 38595. po redu raspravu između navijača KKCZ, da li je Yago koristan ili štetočina... Ali avaj... 1
NMX Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago 10 minutes ago, DameTime said: Namerno sam ostavila post na Euroleague temi, kako bismo izbegli 38595. po redu raspravu između navijača KKCZ, da li je Yago koristan ili štetočina... Ali avaj... Nemoj sad da staješ. Zna se neki red. Sad moraš da pitaš šta ljudi misle jel Dobrić EL igrač i da li je Saša ćelava prevara
Estrella Roja Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago Sinoć sve pobede domaćina a sem utakmice Baskonija - Valensija i večeras su domaćini izraziti favoriti. Bilo bi lepo da neko od gostiju iznenadi, može bilo ko osim naravno već pomenute Valensije. 2
aleksa7 Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago 21 minutes ago, Estrella Roja said: može bilo ko osim naravno već pomenute Valensije. Нешто ми говори да би било добро да то узме Валенсија. Можда грешим али не видим да их престижемо, а ако смо изједначени има да нас искасапи тих 0-2 против њих у неким евентуалним троугловима, четвороугловима. У случају да данас победе, дефинитивно до краја навијам за њих у свакој утакмици — да овере 2-3. место па да се пошибамо у плејофу. Ако изгубе данас, вероватно ћу се још увек надати да Звезда може до 23 победе, а да они неће узети још више од четири (мада им је распоред добар).
Recommended Posts