goldberg Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago On 2/5/2026 at 8:34 AM, drperce said: Ti stvarno mislis da on gleda utakmice? A ovo kolo EL bilo prepuno odlicnih utakmica Pa da, fenomenalno je bilo gledati kako KKP gazi jedan PAO 68:42 (!!!!) u jednom trenutku kao da igraju sa Cibonom kod kuce. O cemu ti i ostali pricate? Sta branite? Takmicenje u kojem se desavaju takvi rezultati? Zasto, zato sto KKP i KKCZ dobijaju takve meceve? KKCZ dokazano pobedjuje ove sezone samo u mecevima u kojima ili ubedljivo dobije ili napravi neku nenormalnu seriju. I jedno i drugo je normalno za meceve protiv timova iz ABA lige, ne u "nikad boljoj i izjednacenijoj EL". Pa nije izjednaceno i uzbudljivo ako tim A dobije tim B 20 razlike, tim B tim C 23 razlike i onda tim C dobije u gostima tim A 15 razlike. To su mecevi primereniji nekom revijalnom turniru. I da, ne zelim KKCZ na F4 ni u TOP8, kao ni KKP. Zna se sta mislim o tim ekipama, ali to ne znaci da je to najbitnije. Ono sto je najbitnije je da ako igraju dve skupe ekipe mec bude otvoren do samog kraja. Inace, da se samo ti i ostali zamislite kako bi vi reagovali da KKCZ dopusta serije od 25:6 i 17:4, da gubi 20 razlike, da gubi 15 razlike protiv rivala kojem ne igraju 4-5 bitnih igraca, shvatili bi sta je ono sto zelim da kazem. Ovako, sto bi rekao Jokic, samo daj pobede, koga briga za sport i ono sto je normalno da se desava na terenu. Kad se izgubi od Zalgirisa, celavi mag se tera, kada se dobija on je genije, eto to je stanje umova kod nas.
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Druze, u NBA (znas, najjaca liga na svetu) se non stop desavaju nabijanja od 30 razlike. Da li si razmotrio opciju da kosarka kao sport prosto nije za tebe? 9
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago A možda, samo možda, postoje još neki faktori koji utiču na takve rezultate, koji ne spadaju u domen "protivnik skinuo gaće aka nije mu se igralo". 1. Košarka (kao sport) se drastično ubrzala 2. Igra se sve veći broj utakmica iz sezone u sezonu (NBA je dodao onaj Kup, dok EL ekipe imaju i domaća takmičenja) 3. Igrači se češće povređuju (pogledati opet tačke 1. i 2.) Samim tim, više nije realno da se apsolutno svaka utakmica u regularnom delu odigra u istom ritmu i "na nož", sa nekim Bad Boys playoff odbranama (vlažni san svakog bumera). Logično je da u 2026. godini ima više blowouta, ludih serija i vraćanja iz minusa. Ovo chatbot izlistavanje box score rezultata van konteksta zaista nema nekog smisla. Da ne spominjem bacanje tantruma jer se eto navijači KKCZ i KKP raduju kad njihove ekipe pobeđuju sa velikom razlikom (?), pretpostavljam da treba da kukaju. 7
Eddard Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 10 hours ago, goldberg said: I da, ne zelim KKCZ na F4 ni u TOP8. Amen to that, brother 😎 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 14 minutes ago, Eddard said: Amen to that, brother 😎 Ja znam koji klub sigurno nece tamo biti a nije KKCZ. Edited 3 hours ago by Don Dusko 1
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, DameTime said: Igra se sve veći broj utakmica iz sezone u sezonu (NBA je dodao onaj Kup Nije bitno ali faktografije radi, NBA Kup ne povećava nikome broj utakmica (kao da ih sada nema previše), osim finalistima. + za ostatak posta. 2
JPM Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago 3 hours ago, Don Dusko said: Ja znam koji klub sigurno nece tamo biti a nije KKCZ. Efes. Elem, @goldberg, brate moj napaćeni, ja sam siguran da u tvom pisanju postoji poenta, ali eto, ja je nisam pohvatao. Moram da ti odam počast doduše. Uporan si.
Recommended Posts