Nini3112 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Don Dusko said: Gde ce NHD? Ja bas mislim da ce da se vrati u Fener
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Brutalno zanimljivo takmičenje je EL. Šteta što zanima samo nas, Litvance, Grke i Turke. 10
texas Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 20 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: @Losmi17 kako je kumara reagovao na ovaj poraz? Jel Zoc u Atini? nije jos, al’ flajt radar puca
Sector Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 23 minutes ago, Don Dusko said: Gde ce NHD? Dobro bi bilo da zaobiđe PAO, Hapoel i Monaco.
m0k1 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Monako ce gotovo sigurno zaobici (zbog kasnjenja plata i zabrane registracije novih igraca zbog koje je i Kori Dzozef napustio tim) ali Hapoel ili Panata se crtaju. Oba tima u krizi, slaba produkcija sa pozicije 4 i prebogati vlasnici... 1
aleksa7 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Говор тела играча Монака у последњој четвртини је био баш језив. Објашњење можда и лежи у финансијској ситуацији, али нисам стекао утисак од Џејмса и Блосомгејма пре неки дан у Урбонасовом подкасту да их то нешто посебно тангира. Вероватно им није лепо, али не видим да због тога играју лоше. Успут су и категорички демантовали да су штрајковали и да постоје било какве трзавице између играча и управе клуба. Притом Џејмс игра посвећеније него икада, па чак и у одбрани. Током ове серије од пет пораза има просечно 19 поена и 7.5 асистенција, а екипа са њим на терену је на +38 по рејтингу у односу на време кад седи на клупи, тотално ненормалан податак. Очекивало се да осете изостанак Хејса, али изгледа да је исти још значајнији него што се мислило да ће бити јер је Тајс баш екстремно безобразан са незаинтересованошћу у одбрани. Како је кренуо сезону, деловало је да ће да овери учешће у првом тиму Евролиге и предводи екипу до првог места. Сад личи на олињалог дрипца који само чека 1. у месецу, с тим да тренутно 1. у месецу не значи и да ће му рачун бити појачан. У екипи која је до пре неку недељу била прва на табели, присуство Данијела Тајса на терену има утицај од -17.4 поена на тимски рејтинг. Нестварно! Окобо ништа бољи, штавише... Толико је бедан да је јуче Спанулис кренуо са Недовићем друго полувреме што мислим да се десило први пут ове сезоне. Од меча са Звездом човек уписује у просеку пет индексних поена по утакмици, шута за два 9/24 и за три 6/21 док стандардно смрди у одбрани. Да нешто не ваља могло се закључити из оног графика који сам раније послао, а који каже да им стартна петорка игра дупло лошије од резервне, али да то у овој фази сезоне неће бити wake-up call никоме осим Џејмсу и стандардно посвећеном Блосомгејму је баш забрињавајуће. Да их прати Недовићева клетва неуласка у плеј-оф би било сурово рећи пошто он игра сасвим добро, али нешто морају брзо поправити или ће испасти из топ10. Победа следеће недеље над Басконијом је императив јер вадити се против екипа из врха које им наилазе до краја сезоне може бити ђаволски тешко док су у овом стању. 1
rodriguez Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 11 hours ago, Don Dusko said: meni je ovo mnogo heavy za gledanje, izaziva mi efekat na mozak kao da gledam snimak nesrece u rumuniji u kojoj je poginulo 7 navijaca PAOK. okej mozemo da kazemo ko ga jebe sa 6 milki u dzepu svake godine i tako 3 puta ali ovo je ponizenje najviseg reda, bukvalno kao da je mene uzeo da dribla, ja bi cak i odustao pre ovog poslednjeg saplitanja i pada na pod. niko ne zasluzuje ovakve stvari u poznim godinama karijere.
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, texas said: nije jos, al’ flajt radar puca Oce biti ispracaja/doceka? Zna li se sta? 1
berti Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago Nije valjda Zeljko lud da ima posla sa onim narkomanom. Potukli bi se bukvalno.
rodriguez Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago ma nema šanse. ima željko zavidnu dozu tolerancije kada je u pitanju kvalitetan izvor dugoročnih finansija. a vrv bi bio agresivniji prema igračima od atamana koji odavno, ako je ikada i imao, nema običaj da kida glasne žice na terenu na svoje igrače zato što je neko loše stao u blok. za željka bi veći problem bili igrači nego DGP, ne samo u PAO nego bilo gde. menja se vreme, na scenu su stupili treneri kao što je penjaroja, martinez, tabelini itd koji će neumitno promeniti odnos između trenera i igrača. da se željko menja kada u martu puni 66. godina, to je kao kada sam ja mog oca u tim godinama pokušavao da naučim da u pilav ne stavlja svinjetinu i svinjsku mast nego piletinu i maslinovo ulje, bio sam (opravdano) ismejan kao sine sedi gde si ni za gde si nisi.
Chaos Is Me Posted 9 minutes ago Author Posted 9 minutes ago Martinez je samo godinu dana mlađi od Željka, gde si njega stavio sa ovim mlađima.
Recommended Posts