Don Dusko Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Bajern nikada nije bio u rangu Asvela vec ih je dosta faktora dovelo tu gde su bili.
realno *w Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Virtus me na neki način podseća na nas, prošle sezone. Solidan skor, čak je naš bio bolji u ovom periodu, pobeđuju sve velike ekipe, ali opet konstantno ispod crte i deluje da neće ni prići plejinu.
Chaos Is Me Posted 13 hours ago Author Posted 13 hours ago Virtus nema ni blizu kvalitet za top 10, a bogami ni Bajern. Dakle, ili moraju timskom sinergijom debelo da se izdignu iznad kvaliteta ili nekoliko kvalitetnijih moraju da se raspadnu. 1
Chaos Is Me Posted 12 hours ago Author Posted 12 hours ago Pa uvek je on bio malo okruglast. Inače totalni bezveznjak od igrača uvek bio.
Borca Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Urbonas prenosi da je Chus Bueno jednoglasno izabran kao novi CEO Evrolige (umesto Paulius Motiejunas-a), a da se o buducnosti Dejana Bodiroge nije raspravljalo ali da postoje indicije da ce ostati i dalje na poziciji predsednika Evrolige.
Ne sam Safete Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Šta je sa Lorenzom? Poeta, reče da ne računaju više na njega. Je li još uvjek povredjen?
Knipex Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, Ne sam Safete said: Šta je sa Lorenzom? Poeta, reče da ne računaju više na njega. Je li još uvjek povredjen? Kao u onom mimu "Nobody knows". Nije povređen. 1
Don Dusko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ako Virtus pobedi ide na dusu Mike uzimam sut za 3 kad mu vreme nije Jamesu. 3
realno *w Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, Drug Crni said: kakav je James idiot To je neverovatno. Baš kažem drugu, zaslužili su da ga prime, tako i bi. Odvratan šut, preko ruke, airball... Ali sve to da zanemariš, što je šutnuo tako rano? Realno da je šutno u zadnjoj sekundi napada i makar pogodio obruč, Virtus bi iz trčanja jurio tešku trojku. 4
Dzep Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Pokazivao bih zadnjih par napada Grobarima koji kukaju za Aleksom. Ništa se tu nije promenilo, niti će, igrač ritma, igrač za turnir, na većoj minutaži trokira, veoma retko (ali ima slučajeva) rešava kad je bitno. Verovatnoća da se završe napadi tako što zaglavinja je znatno veća od toga da uradi nešto dobro u pozicionom napadu 6
realno *w Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Super je Duško ovo posložio. Nije prvi put da igraju smislenije sa Morganom nego sa Edvardsom u timu. 2
Knipex Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 6 minutes ago, Issey said: Ništa od Baskonije izgleda... Ček, stani, polako 1
Recommended Posts